Apard Apard Apard
Tuinkamer of overkapping laten plaatsen door Apard

Interieur & exterieur inspiratie voor je luxe buitenverblijf

Wil je een luxe overkapping of tuinkamer laten plaatsen, maar ben je nog zoekende naar een stijl die bij jou past? Bij Apard maken we luxe buitenverblijven die volledig aan jouw wensen voldoen, van luxe tuinkamers tot aan overkappingen met buitenkeukens, allemaal met hun eigen stijl. Laat je inspireren en neem contact met ons op voor een luxe overkapping of houten tuinkamer die bij jou past! 


Modern genot met een luxe overkapping

Hou je van een strak en functioneel interieur? Ga dan voor een moderne overkapping op maat. Strakke lijnen, neutrale kleuren en een minimalistische inrichting zorgen ervoor dat jouw luxe overkapping nog ruimer lijkt dan deze al is! 

Tuinoverkappingen van Apard

Bekijk de voordelen van een moderne tuinoverkapping bij deze moderne overkapping met buitenkeuken. Het zwart-wit ontwerp zorgt voor een allesbehalve saaie uitstraling en de buitenkeuken onder deze overkapping zorgt ervoor dat je hier elk seizoen wilt en kunt doorbrengen.

Houten overkappingen, een blijvende trend  

Natuurlijk wonen is dé trend van het moment en perfect om door te voeren in een luxe buitenverblijf in jouw tuin. Bij Apard realiseren we houten overkappingen en houten tuinkamers met duurzame houtsoorten, zoals Ayous hout, Douglas en Lariks hout

Luxe overkapping van hout

Een luxe buitenverblijf in een natuurlijke stijl laten ontwerpen? Laat je inspireren door deze robuuste tuinoverkapping met glazen puien, waarin we de buitenkeuken uit hetzelfde hout hebben vervaardigd als de tuinoverkapping.

Natuurlijke charme met een landelijke luxe tuinkamer 

Een tuinkamer laten plaatsen waarin jij je meteen thuis voelt? De stijlvolle tuinkamer in Dordrecht is hier het perfecte voorbeeld van. In deze houten tuinkamer hebben natuurlijke materialen en kleuren de hoofdrol en dankzij de glazen schuifpuien geniet je elk seizoen van de warme, gezellige en huiselijke sfeer. 

Tuinkamer laten plaatsen

Luxe tuinkamer met stalen elementen 

Minimalistische muren, brede planken en een robuuste vloer vormen een goede basis voor een industriële inrichting voor jouw luxe buitenverblijf. Bij deze luxe tuinkamer in Westmaas hebben we een industriële stijl afgewisseld met een iets wat modernere. 

Luxe tuinkamer

De stalen buitenpuien, barkrukken en eettafel zorgen voor een stoere uitstraling, waar de muren en de luxe buitenkeuken meer weghebben van een moderne stijl.

Luxe buitenverblijf in Ibiza stijl  

Less is more met de Ibiza stijl in jouw luxe overkapping of tuinkamer. Witte muren vormen de basis van jouw Ibiza tuinoverkapping en bieden een neutrale achtergrond voor andere elementen, zoals een buitenkeuken op maat of een grote eethoek. 

Bekijk dit project waarbij we de tuinoverkapping zo minimalistisch hebben gehouden, en de buitenkeuken eruit hebben laten springen met houten elementen in combinatie met staal.

Buitenkeuken onder overkapping

Heb jij genoeg inspiratie opgedaan voor jouw tuinkamer of tuinoverkapping? Neem contact met ons op om jouw ideeën tot een ontwerp te laten komen!
Lees ook eens deze blogs door

Footer

Ook een luxe buitenverblijf
laten ontwerpen?

Of samen kijken wat er nog meer mogelijk is? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Inspiratie opdoen?
Neem een kijkje

Wil je meer voorbeelden van onze projecten zien? Bekijk ze allemaal!

Bekijk projecten