Apard Apard Apard
Over ons

Bij Apard springen we volledig in op de wensen van onze klant. En dit al meer dan 10 jaar!

Elke dag werken de vakmensen van Apard met veel enthousiasme aan het uitvoeren van de mooiste maatwerk projecten. Van stalen puien op maat tot aan volledig ingerichte tuinkamers, bij Apard is alles mogelijk!

Passie voor het vak

Kwaliteit en exclusiviteit met Apard

Werken met duurzame houtsoorten zoals Douglas, eiken of Lariks hout is voor ons van groot belang. Dit ziet er niet alleen ontzettend mooi en luxe uit, maar het komt ook de levensduur ten goede.

Bij Apard springen we volledig in op de wensen en behoeften van onze klant. En dit al meer dan 10 jaar! In 2013 liet Adrie van der Laan zijn droom uitkomen; van zijn hobby z’n werk maken. Met veel passie is de gedreven meubelmaker bezig in de werkplaats in Dordrecht én op locatie bij de klant.

Onze werkwijze

Kwaliteit en exclusiviteit zijn bij ons vanzelfsprekend. We werken uitsluitend met de beste materialen, waardoor je gegarandeerd bent van een one of a kind project.

Over de luxe buitenverblijven van Apard

Complete inrichting

Eindelijk die prachtige overkapping of buitenkeuken waar je altijd al van droomde, maar hoe nu verder? Apard helpt je met de complete inrichting! Van gezellige haardvuren tot Big Green Eggs.

Over de luxe buitenverblijven van Apard

Van A tot Z

Bij Apard vinden we het belangrijk dat onze klanten volledig worden ontzorgt. Een project kan bij ons van A tot Z uit handen worden gegeven, zo kan jij je bezig houden met andere zaken.

Over de luxe buitenverblijven van Apard

Altijd maatwerk

Al onze projecten worden met liefde handgemaakt. Dit betekent dat alles maatwerk is en dat elk project uniek is bij ons!

Team Apard

Sterk in maatwerk

Dit is het team wat al jouw dromen uit laat komen.

Team Apard luxe buitenverblijven
Footer

Ook een luxe buitenverblijf
laten ontwerpen?

Of samen kijken wat er nog meer mogelijk is? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Inspiratie opdoen?
Neem een kijkje

Wil je meer voorbeelden van onze projecten zien? Bekijk ze allemaal!

Bekijk projecten