Apard Apard Apard

Luxe tuinkamers

Een houten tuinkamer in de stijl van jouw woning

Creëer een tweede woonkamer met een luxe tuinkamer van Apard. Geniet met het hele gezin van een comfortabele ruimte middenin de buitenlucht, of vind de rust in een werkplek op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Onze exclusieve buitenverblijven zijn gebouwd met topkwaliteit materialen, zoals Douglas hout, eiken en staal. Ook zijn ze ideaal te gebruiken als extra opbergruimte voor bijvoorbeeld tuingereedschap of als guesthouse voor bezoek. 

Stijlvol genieten

Een luxe tuinkamer voor elk seizoen

Wil je een luxe tuinkamer met glazen schuifpuien of tóch een houten tuinkamer met zwarte stalen deuren? Met een luxe tuinkamer van Apard creëer je een stijlvolle zit- én opbergruimte in de tuin voor het hele gezin.

Een houten tuinkamer laten plaatsen met stalen deuren? Wij zijn gespecialiseerd in het werken met hout en staal en hebben onze kennis uitgebreid naar stalen deuren en kozijnen. Door de zwarte poedercoating zijn de stalen deuren beschermd tegen alle Hollandse weersomstandigheden en blijven ze langer behouden. Hierdoor zit je er lekker warm bij op de koelere dagen en heerlijk beschut tijdens de warme periode.

Groene daken

Een groen dak of toch een zadeldak?

Elk dak heeft zo z’n eigen voordelen en specificaties. De meest voorkomende daken bij onze maatwerk tuinkamers zijn platte daken. Een populaire keuze door de eenvoudige plaatsing en het makkelijke onderhoud.

Met het oog op duurzaamheid (én een mooi uiterlijk) zien we ook steeds vaker een sedumdak! Naast dat dit er fris en natuurlijk uitziet, heeft het ook andere voordelen. Zo werkt het isolerend voor warmte en geluid, gaat je dak langer mee en neemt het CO2 op. Lees meer over de voordelen van een sedumdak in deze blog.

Een andere klassieker is het zadeldak. Door de schuine kanten zorgt dit voor een fraai aangezicht en is het erg weerbestendig in verband met de afwatering.

Volledig naar wens

Jarenlang plezier van je luxe buitenverblijf

Luxe tuinkamers kunnen in elk formaat gerealiseerd worden. Wil je jouw houten tuinkamer uitbreiden met geïsoleerde wanden of dubbel glas? Geen probleem! Bij Apard ontwerpen, fabriceren, leveren en monteren wij luxe tuinkamers met veel passie. Het ontwerp maken we graag in nauwe samenwerking en volledig naar wens.

Diensten

Onze andere specialiteiten

Apard is sterk in meer dan alleen tuinoverkappingen. Bekijk wat er allemaal mogelijk is.

Footer

Ook een luxe buitenverblijf
laten ontwerpen?

Of samen kijken wat er nog meer mogelijk is? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Inspiratie opdoen?
Neem een kijkje

Wil je meer voorbeelden van onze projecten zien? Bekijk ze allemaal!

Bekijk projecten