Apard Apard Apard

Luxe overkappingen

Haal buiten naar binnen met een luxe overkapping

Plezier van je tuin moet je in elk seizoen kunnen ervaren. Een luxe overkapping op maat is dan ook de ideale oplossing om van je buitenleven te genieten mét het knusse gevoel van binnen. Denk aan een fijne speelplek voor de kinderen, avonden lang borrelen met vrienden of even tot rust komen na een hectische dag. 

Onder een tuinoverkapping vind je 's zomers een plekje in de schaduw en warm je jezelf op bij de ingebouwde tuinhaard in de winter.

Elk seizoen genieten

Jarenlang plezier door vakmanschap

De tuinoverkappingen van Apard zijn uniek in hun soort en worden gemaakt met duurzame houtsoorten. Samen kijken we hoe de ideale afmetingen, inrichting en afwerking eruit moet zien. Een vrijstaande overkapping of toch een overkapping aan huis? Onze vakmensen weten er wel raad mee. Zij zorgen voor een luxe overkapping waar je jarenlang plezier van hebt.

Overkapping met berging

Naast ruimte voor plezier en ontspanning is het ook mogelijk om een bergingsruimte toe te voegen aan de tuinoverkapping, zodat je genoeg opslag hebt voor fietsen en alle andere spullen die je kwijt moet.

Overkapping met buitenkeuken

Met een houten overkapping over je buitenkeuken wordt buiten koken toch een stuk aantrekkelijker? Bereid de lekkerste gerechten op de bbq onder je overkapping en geniet optimaal van het buitenleven. Bekijk hier onze buitenkeuken projecten. 

Kleine overkapping

Heb je niet zo'n grote buitenruimte, maar wil je toch een overkapping in je tuin? Ook dat is mogelijk! Omdat bij Apard alles maatwerk is, maken we ook regelmatig kleine overkappingen. Zelfs als je lekker wil barbecueën, kunnen we hier de overkapping op inrichten. In deze blog lees je alles over onze kleine overkappingen. 

Diensten

Onze andere specialiteiten

Apard is sterk in meer dan alleen tuinoverkappingen. Bekijk wat er allemaal mogelijk is.

Footer

Een luxe overkapping laten plaatsen?

Of samen kijken wat er nog meer mogelijk is? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Luxe overkappingen

De exclusieve oplossing waarbij je buiten naar binnen haalt.

Bekijk projecten