Apard Apard Apard
Luxe tuinkamer met glazen schuifpuien

Deze tuinkamer is niet alleen een prachtig aanzicht, maar zorgt ook voor een verlengde van de woning.

Stijlvolle tuinkamer in Dordrecht

Deze luxe tuinkamer is niet alleen een prachtig aanzicht, maar zorgt ook voor een verlengde van de woning. In deze ruime tuinkamer kun je volledig ontspannen op de loungebanken of aan de bar! En maak je vooral geen zorgen om de koude dagen, want ook dan geniet je van dit luxe buitenverblijf. De houtkachel en glazen schuifpuien zorgen er namelijk voor dat de warmte binnen blijft. 

Bekijk meer luxe tuinkamers!

Luxe tuinkamer met schuifpuien 

Deze houten tuinkamer in Dordrecht wordt nog aantrekkelijker door het slimme ontwerp met glazen schuifwanden. Door schuifwanden toe te voegen aan je luxe overkapping of tuinkamer creëer je niet alleen een naadloze overgang tussen binnen en buiten, het biedt ook bescherming tegen de kou. 

Bij Apard kun je naast glazen schuifwanden, ook kiezen voor stalen puien op maat voor jouw houten tuinkamer. Stalen deuren passen bij elk type tuinkamer; van modern tot landelijke tuinkamers. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor glazen schuifwanden of stalen deuren voor jouw tuinkamer of woning? Wij bespreken het graag met je! 

Schuifdeuren voegen niet alleen een esthetisch element toe aan je tuinkamer, maar brengen ook diverse praktische voordelen met zich mee. Zo creëer je met schuifdeuren natuurlijke lichtinval in je tuinkamer en kun je ongeacht het weer, het hele jaar door genieten van je buitenruimte.

Luxe tuinkamer met glazen schuifpuien
Luxe tuinkamer in Dordrecht
Tuinkamer inspiratie
Tuinkamer inspiratie
Luxe tuinkamer in Dordrecht
Tuinkamer inspiratie
Houten tuinkamer in Dordrecht
Luxe tuinkamer met glazen schuifpuien
Houten tuinkamer met buitenhaard
Tuinkamer inspiratie
Houten tuinkamer in Dordrecht

Bekijk ook
deze prachtprojecten

Footer

Inspiratie opdoen?
Neem een kijkje

Wil je meer voorbeelden van onze projecten zien? Bekijk ze allemaal!

Bekijk projecten