Apard Apard Apard
Tuinhuis met bar

De nieuwste trends en innovaties in de wereld van luxe tuinhuizen

Ben je klaar om je tuin naar een hoger niveau te tillen? Bij Apard blijven we voorlopen op de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van luxe tuinhuizen. Ontdek hoe we een tuinhuis op maat kunnen transformeren in een multifunctionele, milieuvriendelijke en comfortabele ruimte voor plezier en ontspanning.


Slimme technologie voor jouw luxe tuinhuis

De integratie van slimme technologieën in tuinhuizen is een trend die niet meer weg te denken is. Met domotica verlicht, verwarm en beveilig je je tuinhuis met één druk op de knop! Dit betekent optimaal comfort en gebruiksgemak in jouw luxe tuinhuis met overkapping. 

Luxe tuinhuis


Een duurzaam tuinhuis op maat

Milieuvriendelijke materialen zijnvoor Apard niks nieuws. Al jaren maken we gebruik van houtsoorten uit duurzame bossen die voorzien zijn van een FSC- of PEFC-keurmerk. Maar ook energie-efficiëntie wordt steeds belangrijker voor onze exclusieve buitenverblijven. En voor jouw portemonnee, want door zonnepanelen te integreren op jouw luxe overkapping of tuinkamer, voorziet jouw tuinhuis zichzelf van stroom! 

luxe tuinhuis met zonnepanelen


Geïntegreerde buitenruimtes

De moderne tuinhuizen van vandaag gaan verder dan enkel een afgesloten ruimte. Geïntegreerde buitenruimtes zoals lounges, buitenkeukens en werkplekken maken van je tuinhuis een veelzijdige en multifunctionele leefruimte. Deze naadloze overgang tussen binnen en buiten zorgt voor een verlengstuk van je woonruimte, ideaal voor ontspanning en vermaak. Bij Apard kun je een tuinhuis op maat laten maken dat perfect aansluit bij jouw levensstijl en de natuurlijke omgeving van je tuin. 

tuinhuis met overkapping


Echte luxe met een sauna of spa

Voor wie echt luxe zoekt, biedt een tuinhuis met wellnessfaciliteiten zoals een sauna of spa een ongeëvenaarde ervaring. Een trend die de laatste maanden steeds populairder wordt, en wij snappen wel waarom. Na een lange werkdag tot rust komen in een spa of sauna, gewoon in eigen tuin! Wij zorgen voor je luxe tuinhuis inclusief montage en wellness, zodat jij optimaal kan genieten.

tuinhuis met overkapping


Geïnspireerd geraakt door de nieuwste technologieën en trends op het gebied van luxe tuinhuizen? Neem contact met ons op en geniet jarenlang van een exclusief buitenverblijf dat alle verwachtingen overtreft. 



Lees ook eens deze blogs door

Footer

Ook een luxe buitenverblijf
laten ontwerpen?

Of samen kijken wat er nog meer mogelijk is? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Inspiratie opdoen?
Neem een kijkje

Wil je meer voorbeelden van onze projecten zien? Bekijk ze allemaal!

Bekijk projecten