Apard Apard Apard

Buitenkeukens

Het hele jaar door genieten van je buitenkeuken

Zelf heerlijke gerechten bereiden voor vrienden en familie in je eigen luxe buitenkeuken? Deze droom is dichterbij dan je denkt met een overkapte houten buitenkeuken van Apard. Wacht niet langer en geniet van warme zomeravonden en knusse winters. 

Van ontwerp tot inrichting

Een buitenkeuken als moderne verlening van je keuken

Onze vakmensen verwezenlijken jouw houten buitenkeuken van ontwerp tot uitvoering én inrichting. Zo ben jij meteen klaar om deze moderne verlenging van je keuken in gebruik te nemen.

Hou je van barbecueën? Dan is een buitenkeuken natuurlijk ideaal. Wij integreren een Big Green Egg (dé houtskoolbarbecue van Nederland) in je keuken voor het ultieme bbq gevoel.

Buitenkeuken met overkapping

Jouw buitenkeuken combineren met een luxe overkapping? Dat kan! Combineer onze specialiteiten en sta lekker beschut onder een stoere overkapping terwijl je aan het kokkerellen bent.

De kwaliteit van Apard

Oog voor duurzaamheid

Door duurzame materialen, houtsoorten en natuursteen te gebruiken is jouw buitenkeuken verzekerd van een lange levensduur. Al onze houtsoorten hebben een FSC of PEFC-keurmerk. Dit garandeert dat al het hout uit duurzame bossen is gehaald. Wij gebruiken voornamelijk Douglas, eiken en Lariks hout. 

Weten wat het verschil is tussen Douglas en Lariks hout? Lees dan onze blog.

Jouw droom werkelijkheid

Jarenlang plezier van een maatwerk buitenkeuken

Kwaliteit en maatwerk zijn bij ons vanzelfsprekend. Wij werken uitsluitend met de beste materialen en dat zie je terug in onze projecten. Door onze vakkennis en jarenlange ervaring in het vervaardigen van buitenkeukens voeren wij elk ontwerp feilloos uit.

Diensten

Onze andere specialiteiten

Apard is sterk in meer dan alleen tuinoverkappingen. Bekijk wat er allemaal mogelijk is.

Footer

Ook een luxe buitenkeuken laten ontwerpen?

Of samen kijken wat er nog meer mogelijk is? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Buitenkeukens

Het hele jaar door genieten van je buitenkeuken 

Bekijk projecten