Apard Apard Apard
4 tips hoe jij jouw overkapping gezellig kunt inrichten

4 tips hoe jij jouw overkapping gezellig kunt inrichten

Een overkapping is bijna onmisbaar geworden in de tuin, maar hoe zorg je ervoor dat je tuinoverkapping echt een fijne plek wordt? In deze blog lees je alles over het gezellig inrichten van jouw luxe overkapping. 

1 Een tuinset maakt het verschil

De eerste stap om jouw overkapping als een thuis te laten voelen, is het plaatsen van tuinmeubelen. Je kunt hiermee erg variëren; kies voor een grote eettafel waar je met de hele familie aan kunt zitten of ga voor een loungebank om volledig te ontspannen. Tuinoverkapping inrichten

2 Sfeerverlichting

Met verlichting creëer je in één keer veel sfeer in jouw overkapping. Denk hierbij niet alleen aan het plaatsen van lampen, maar ook vuurtafels en vuurzuilen zijn goede voorbeelden van sfeerverlichting. Deze tuinaccessoires zorgen ervoor dat je ook in de wintermaanden kunt genieten van jouw overkapping. Benieuwd naar de opties voor een vuurtafel of vuurzuil? Bekijk het in onze andere blog.

3 Planten onder de overkapping

Naast dat het belangrijk is dat jouw tuinoverkapping voor veel sfeer zorgt, is het ook fijn als deze nog bij de rest van de tuin past. Dit kun je waarmaken door planten te plaatsen in je overkapping. Ga jij voor een klimmende plant aan het plafond of voor een mooie vaas op tafel?Overkapping met bar 

4 Plaats een buitenkeuken

Als je het echt groots wilt aanpakken (en er natuurlijk ruimte voor is) is een buitenkeuken dé uitvinding voor onder de overkapping. Een buitenkeuken is niet alleen zomers ideaal voor koude drankjes en ijsjes, maar ook in de wintermaanden leuk voor een herfstbarbecue! Uiteraard kun je ook dit bij Apard laten realiseren.

Lees ook eens deze blogs door

Footer

Ook een luxe buitenverblijf
laten ontwerpen?

Of samen kijken wat er nog meer mogelijk is? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Inspiratie opdoen?
Neem een kijkje

Wil je meer voorbeelden van onze projecten zien? Bekijk ze allemaal!

Bekijk projecten