Apard Apard Apard
3 wintertips voor jouw overkapping of tuinkamer

3 wintertips voor jouw overkapping of tuinkamer

Ook in de winterperiode blijven genieten van jouw tuinoverkapping of luxe tuinkamer? Wij geven je in deze blog drie tips zodat jij deze winter gegarandeerd meer tijd in je tuin zal doorbrengen! 

Een vuurtafel; warm én sfeervol

Zonder warmte is er in jouw tuin weinig aan in de winterperiode. Zorg er dus voor dat je er warmpjes bij zit, bijvoorbeeld met een vuurtafel. Een vuurtafel brengt de volgende voordelen met zich mee: Een vuurtafel; warm én sfeervol

  • Geen onaangename geuren in je overkapping of tuinkamer.

  • Op een verantwoordelijke en veilige manier genieten van het vlammenspel.

  • Jij bepaalt zelf hoe warm het wordt, doordat je de hoogte van de vlammen kunt instellen. 

Ook bij Apard werken we graag met vuurtafels. Ze zijn niet alleen heel praktisch, het staat ook nog eens heel gezellig! 

Maak je tuin kleurrijk 

Een witte wereld is vaak waar we de winter mee associëren, maar helaas is dit in Nederland een stuk minder vaak het geval dan we hopen. En zonder een mooi pak sneeuw zijn de winterse dagen vaak erg somber.

Om deze somberheid te bestrijden kun je kiezen voor wat kleurrijke elementen! Laten we beginnen bij wat gezellige planten en bloemen die hun keur vasthouden, zoals de winterviool of de winterheide. Daarnaast kun je natuurlijk ook veel kleur terug laten komen in het interieur van je overkapping of tuinkamer. Kies voor wat gezellige kussens en dekens en jij kunt de hele winter genieten van een kleurrijke tuin!

Licht in de donkere dagen

Sfeerverlichting is niet alleen handig, maar ook erg goed voor het brengen van (je raad het al) sfeer! Door je tuin te verlichten geniet je langer van het buitenleven. Dit kan al door een paar lampjes op te hangen. Natuurlijk is de sfeerverlichting in je overkapping of tuinkamer net zo belangrijk als in je tuin. Speel met verlichting door het op verschillende manieren terug te laten komen; als spotjes in de grond, aan de muur of een lichtsnoer aan de overkapping. 3 wintertips voor jouw overkapping of tuinkamer

Met al deze aanpassingen ben jij deze winter niet meer weg te slaan uit je tuinoverkapping of luxe tuinkamer!

Nog geen overkapping of tuinkamer waar jij het hele jaar van kunt genieten? Neem contact met ons op of bekijk eerst onze projecten.

Lees ook eens deze blogs door

Footer

Ook een luxe buitenverblijf
laten ontwerpen?

Of samen kijken wat er nog meer mogelijk is? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Inspiratie opdoen?
Neem een kijkje

Wil je meer voorbeelden van onze projecten zien? Bekijk ze allemaal!

Bekijk projecten