07-11-2017

Luxe stalen tuinschermen, trend in 2018?

tuinschermen metaal

AparD denkt graag mee met mensen die hun meubels op maat willen laten vervaardigen. Het ziet er naar uit dat schuttingen of tuinschermen van metaal steeds vaker zullen worden toegepast. In 2018 zou het zomaar zo kunnen zijn dat deze luxe tuinschermen bij mensen in de tuin te vinden zijn. Is dit een duurzaam idee? En hoe kan AparD u voorzien van een mooi buitenmeubel?

Wellicht ziet u het in de omgeving reeds gebeuren: steeds vaker worden nieuwe tuinen aangelegd in een luxueuze stijl, aangevuld met mooie design meubels. Dit is anders dan enkele jaren geleden. Door de verschuiving van deze trend wordt het plaatsen van een luxe tuinscherm van metaal of staal steeds interessanter. Neem als voorbeeld de afbeeldingen hieronder, die wij enkel ter illustratie hebben ingevoegd.

 

Metalen schuttingen en tuinschermen door AparD

AparD denkt niet alleen graag mee met de metalen tuinschermen, ook kunnen wij de wens van deze buitenmeubels realiseren. We maken de schermen geheel naar wens van de klant, waardoor u altijd een uniek object in de tuin kunt vinden. Het stalen scherm kan in vele uitvoeringen en afwerkingen worden gemaakt, zoals het prachtige cortenstaal.

Dit heeft namelijk een mooie, roodbruine roestkleur en behoeft geen onderhoud! Ook is het mogelijk om in RVS of gepoedercoat staal uit te voeren. Voor het plaatsen is het mogelijk om dit in combinatie met houten palen te doen. Ook kan het staal in dezelfde stijl als de schermen worden uitgevoerd!

Duurzaamheid van het materiaal?

Alle gebruikte materialen zijn nagenoeg onverwoestbaar, hebben geen onderhoud nodig en gaan dus veel langer mee dan de traditionele schuttingen! Kortom, AparD kan u ook hier voorzien van unieke objecten in de tuin!

Bent u naar aanleiding van onze blog geïnteresseerd geraakt in onze werkzaamheden? Wij staan u graag te woord!

Deel deze blog!
Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook uw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen