Categorieën: Alles
luxe tuinkamer

Nu de vraag naar luxe buitenprojecten toeneemt, vinden wij het belangrijk om aan te kaarten op welke manier wij u kunnen ontzorgen. Zodra een project in de ontwikkelingsfase is, kan een project namelijk al volledig uit handen genomen worden tot en met de oplevering.

Zou u graag het hele jaar door genieten van uw tuin? Nu de lente is aangebroken, kunt u heerlijk in een zonnige tuin zitten. En wat is nu prettiger dan genieten onder een (open) overkapping? AparD brengt deze wens graag in praktijk!

stalen kastdeur op maat

Zoekt u een maatwerk oplossing voor een stalen kastdeur? Onlangs heeft AparD een trapkast in de woonkamer prachtig afgewerkt met een stalen, op maat gemaakt kozijn inclusief bijpassende deur met houtinleg.

tuinmeubelhoes winter

Nu het winterse weer echt is neergedaald in Nederland, vragen veel mensen zich af hoe belangrijk het is om de buitenmeubelen te onderhouden in de winter. De tuinmeubelhoes van AparD is hiervoor zeer goed geschikt. Hoewel onze meubelen worden gemaakt van duurzame houtsoorten, kunt u met de vrieskou toch rekening houden met het onderhoud.

tuinschermen metaal

AparD denkt graag mee met mensen die hun meubels op maat willen laten vervaardigen. Het ziet er naar uit dat schuttingen of tuinschermen van metaal steeds vaker zullen worden toegepast. In 2018 zou het zomaar zo kunnen zijn dat deze luxe tuinschermen bij mensen in de tuin te vinden zijn. Is dit een duurzaam idee? En hoe kan AparD u voorzien van een mooi buitenmeubel?

Douglas hout buiten

Zodra een klant contact opneemt met AparD voor een luxe buitenmeubel, hecht ik mij direct aan het in kaart brengen van de wensen van de klant. De klant zoekt een meubel, een bepaalde stijl, met bepaalde materialen. 

Stalen meubel op maat

Ieder maatwerkproject is uniek voor AparD. Dit bleek maar weer eens bij een recent project waarbij de klant een bijzondere wens had: een leestafel op maat voor zijn Feyenoord-boek! Een meubel dat niet bepaald alledaags is. Dit was voor AparD natuurlijk een leuke uitdaging. De klant wilde graag in staat zijn om het collectorsitem te kunnen bekijken op kantoor middels dit stalen meubel. 

Tafel op maat online

Onlangs kregen wij via Facebook een recensie binnen over een houten eettafel op maat gemaakt. Voor AparD is het ieder project weer bijzonder om een maatwerk opdracht aan te leveren. Het volgen van klantspecifieke wensen, dat is waar de uitdaging zit. Zo kwam ook deze opdracht binnen om een houten eettafel op maat te laten maken.

Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook uw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen