Categorieën: Alles

De mooie zomer is inmiddels voorbij en wat zou het fijn zijn om ook de overige maanden van je tuin te kunnen genieten. Niet voor niets is outdoor cooking dé kooktrend van nu. Het koken in de buitenlucht biedt een hele nieuwe dimensie aan de tuin en is een sfeervolle toevoeging voor diegene die zoveel mogelijk tijd in de buitenlucht willen doorbrengen.

Bent u een buitenmens of binnenmens, met een tuinoverkapping kunt u de ambiance van uw interieur en tuin prachtig laten samensmelten. Hier onze 5 redenen om te kiezen voor een houten tuinoverkapping op maat.  

Heeft u wel eens over een luxe wandmeubel nagedacht? Een meubel wat u kunt combineren als tv meubel en boekenkast, Of uw producten tentoonstellen in uw winkel. Creëer direct rust en luxe in uw huis of winkel, met een maatwerk wandmeubel van AparD.

luxe tuinkamer

Nu de vraag naar luxe buitenprojecten toeneemt, vinden wij het belangrijk om aan te kaarten op welke manier wij u kunnen ontzorgen. Zodra een project in de ontwikkelingsfase is, kan een project namelijk al volledig uit handen genomen worden tot en met de oplevering.

Zou u graag het hele jaar door genieten van uw tuin? Nu de lente is aangebroken, kunt u heerlijk in een zonnige tuin zitten. En wat is nu prettiger dan genieten onder een (open) overkapping? AparD brengt deze wens graag in praktijk!

stalen kastdeur op maat

Zoekt u een maatwerk oplossing voor een stalen kastdeur? Onlangs heeft AparD een trapkast in de woonkamer prachtig afgewerkt met een stalen, op maat gemaakt kozijn inclusief bijpassende deur met houtinleg.

tuinmeubelhoes winter

Nu het winterse weer echt is neergedaald in Nederland, vragen veel mensen zich af hoe belangrijk het is om de buitenmeubelen te onderhouden in de winter. De tuinmeubelhoes van AparD is hiervoor zeer goed geschikt. Hoewel onze meubelen worden gemaakt van duurzame houtsoorten, kunt u met de vrieskou toch rekening houden met het onderhoud.

tuinschermen metaal

AparD denkt graag mee met mensen die hun meubels op maat willen laten vervaardigen. Het ziet er naar uit dat schuttingen of tuinschermen van metaal steeds vaker zullen worden toegepast. In 2018 zou het zomaar zo kunnen zijn dat deze luxe tuinschermen bij mensen in de tuin te vinden zijn. Is dit een duurzaam idee? En hoe kan AparD u voorzien van een mooi buitenmeubel?

Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook uw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen