Apard Apard Apard
Buitenkeuken op maat

Luxe buitenkeukens; een blijvende trend

Buiten koken is de afgelopen jaren voor steeds meer mensen een gewoonte geworden. Zodra de eerste zonnestralen de tuin bereiken haasten we ons naar buiten om de BBQ aan te steken en te genieten van een gangendiner in de buitenlucht. Het zogenaamde Outdoor Cooking is een trend die overgewaaid is uit Amerika. Ook in Nederland is dit inmiddels niet meer weg te denken en de trend zet zich in 2021 gewoon weer door!

Een luxe buitenkeuken zoals jij ‘m in je hoofd hebt

Met een buitenkeuken op maat wordt buiten koken nóg makkelijker, gezelliger en sfeervoller. Je staat beschut tegen de zon (en de regen) en je hebt meteen opslagruimte voor je kookgerei. Onze buitenkeukens op maat worden zorgvuldig samengesteld uit duurzaam hout op basis van jouw wensen en gaan daarom vele jaren mee. Ook als je niet zoveel ruimte hebt is er van alles mogelijk! Wil je zelf aan de slag met een olie of beits om je houten buitenkeuken een hele eigentijdse uitstraling te geven? Dan leveren we de meubels onbewerkt bij je af.Overkapping met buitenkeuken

BBQ: de mogelijkheden zijn eindeloos

Een buitenkeuken en een barbecue gaan natuurlijk hand in hand. Tegenwoordig zien we dat buiten eten niet alleen iets is voor de zomer, maar dat dit het hele jaar door wordt gedaan. Winterbarbecuen wordt steeds meer omarmd! Een buitenkeuken onder een overkapping komt dan natuurlijk ontzettend goed van pas. Zowel jij als de BBQ staan dan heerlijk overkapt.  

Buiten koken deluxe

Barbecues komen in vele soorten en maten, waaronder met gas of houtgestookte alternatieven. De Kamado of Big Green Egg zijn niet meer weg te denken. Die laatste is al in vele tuinen te vinden en wij snappen wel waarom. Met dit buitenkooktoestel kan je namelijk bakken, koken, grillen, stoven en zelfs roken! Je kunt hier dus eigenlijk alle soorten gerechten op klaarmaken. Naast een lekker stuk vlees, vis of groenten behoren ook stoofvlees, soep en zelfs pizza tot de mogelijkheden. Zet dat feestmaal maar op tafel!

Wil je ook een buitenkeuken op maat?

Kwaliteit en exclusiviteit zijn bij ons vanzelfsprekend. Wij werken uitsluitend met de beste materialen en dat zie je terug in onze maatwerkprojecten. Door onze vakkennis en jarenlange ervaring in het vervaardigen van hout en staal maatmeubelen laten wij jouw dromen uitkomen.

Meer weten over onze luxe buitenkeukens? Neem direct contact met ons op!

Lees ook eens deze blogs door

Footer

Ook een luxe buitenverblijf
laten ontwerpen?

Of samen kijken wat er nog meer mogelijk is? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Inspiratie opdoen?
Neem een kijkje

Wil je meer voorbeelden van onze projecten zien? Bekijk ze allemaal!

Bekijk projecten