Apard Apard Apard
Een tweede woonkamer in de tuin? Ontdek onze luxe buitenverblijven

Een tweede woonkamer in de tuin? Ontdek onze luxe buitenverblijven

De vraag naar luxe buitenverblijven blijft maar toenemen en Apard staat klaar om deze wensen werkelijkheid te maken! Vanaf het moment dat een project de ontwikkelingsfase ingaat, nemen wij de touwtjes stevig in handen tot en met de oplevering van jouw droomproject!

Luxe overkappingen

Geniet het hele jaar door van je tuin met onze op maat gemaakte luxe overkappingen. Onze houten tuinoverkappingen bieden de perfecte oplossing om het buitenleven te omarmen zonder het comfort van binnen op te geven.

Onder onze tuinoverkappingen vind je in de zomer een aangename schaduwplek om te ontspannen, terwijl je in de winter de warmte opzoekt bij de ingebouwde tuinhaard. Met een buitenkeuken onder de overkapping maak je het plaatje helemaal compleet! Luxe tuinoverkapping

Houten tuinkamers 

Transformeer je buitenruimte met een luxe tuinkamer van Apard. Onze veelzijdige buitenverblijven worden vervaardigd met hoogwaardige materialen, zoals Douglas hout, eiken en staal. Een houten tuinkamer creëert een tweede woonkamer waar je geniet van het uitzicht op je tuin. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Buitenkeukens op maat 

Met een buitenkeuken op maat brengen we het gemak en de gezelligheid van binnen naar buiten. Bij Apard gaan we verder dan de standaardoplossingen; we bouwen luxe buitenkeukens op maat, waarbij we jouw wensen werkelijkheid maken. Combineer jouw buitenkeukens met een overkapping om het hele jaar door te genieten van koken in de buitenlucht, ongeacht het weer. 

Investeer in de droom van een luxe buitenverblijf met Apard! Ontdek onze exclusieve tuinhuizen en laat je inspireren door vakmanschap en innovatie. Een functionele buitenruimte én een verlengstuk van jouw woning, laat het werkelijkheid worden! 

Buitenkeuken onder overkapping


Lees ook eens deze blogs door

Footer

Ook een luxe buitenverblijf
laten ontwerpen?

Of samen kijken wat er nog meer mogelijk is? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Inspiratie opdoen?
Neem een kijkje

Wil je meer voorbeelden van onze projecten zien? Bekijk ze allemaal!

Bekijk projecten