Apard Apard Apard
Luxe buitenverblijven van Apard

Een luxe buitenverblijf in je tuin? Stel deze vragen aan jezelf!

Je zit er al een tijd over te dromen, een luxe buitenverblijf in de tuin. Omdat dit niet zomaar een aankoop is, wil je hier natuurlijk goed over nadenken en de juiste keuzes maken. Er is namelijk nogal wat mogelijk!

Een buitenverblijf komt in vele vormen voor; een luxe overkapping, een houten tuinkamer of zelfs een hele (overdekte) buitenkeuken. Samen vinden we hét buitenverblijf voor jouw tuin, helemaal op maat gemaakt door Apard. Door de volgende 6 vragen aan jezelf te stellen worden jouw wensen voor een exclusief buitenverblijf een stuk duidelijker!

Vraag 1. Waar ga je het buitenverblijf voor gebruiken?

Zie je jezelf al gezellig onder de overkapping of tuinkamer zitten met een glas wijn en een goed boek? Of met heel je familie aan de BBQ? Denk goed na wat je allemaal met je buitenverblijf wil doen. Dit is ook de ideale kans om meer (opslag)ruimte te creëren voor bijvoorbeeld fietsen of een kleine werkplaats.

Vraag 2. Waar komt de luxe overkapping of tuinkamer te staan?

De plek van het buitenverblijf in de tuin is bepalend voor de sfeer en wanneer deze gebruikt wordt. Wil je 's ochtends lekker in de zon zitten of 's avonds de laatste zonnestralen meepikken? Soms is het meteen duidelijk waar de overkapping of tuinkamer komt te staan, bijvoorbeeld tegen het huis aan, maar dit is dus niet altijd het geval.

Vraag 3. Welk materiaal heeft je voorkeur?

Onze houten overkappingen en tuinkamers worden gemaakt van verschillende houtsoorten; Douglas, eiken en Lariks hout. Alle houtsoorten die wij gebruiken komen uit duurzame bossen en hebben dan ook een FSC of PEFC-keurmerk. Naast hout kunnen er natuurlijk ook andere materialen verwerkt worden in je luxe overkapping of tuinkamer, zoals stoer staal of een glazen pui.  Of je nu van landelijk of modern houd, met de juiste materiaalkeuze kan je elke stijl creëren! 

Vraag 4. Wat komt er op de vloer?

Ook niet onbelangrijk! Welk materiaal er op de vloer van je veranda komt hangt samen met waarvoor hij gebruikt gaat worden. In een tuinkamer gaat de voorkeur misschien naar vlonderplanken, terwijl een stenen vloer beter past bij een opslagruimte.

Vraag 5. Wat komt er op het dak?

Vergeet ook vooral het dak niet. Ook hier is namelijk van alles mogelijk! Heb je naast dakpannen en grind weleens aan een sedumdak gedacht? Met een groen dak gaat je veranda langer mee en wordt warmte en geluid beter geïsoleerd. Daarnaast ziet het er ook nog eens heel leuk uit! Lees hier welke voordelen een sedumdak nog meer heeft. 

Vraag 6. Wanneer neem je contact op met Apard?

Je kunt op elk moment contact met ons opnemen. Ook wanneer je nog niet alle vragen kunt beantwoorden. Samen komen we tot het ideale luxe buitenverblijf voor jou!Lees ook eens deze blogs door

Footer

Ook een luxe buitenverblijf
laten ontwerpen?

Of samen kijken wat er nog meer mogelijk is? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Inspiratie opdoen?
Neem een kijkje

Wil je meer voorbeelden van onze projecten zien? Bekijk ze allemaal!

Bekijk projecten