Apard Apard Apard
Tuinoverkappingen

5 redenen voor een luxe overkapping op maat

Of je nu een buitenmens of binnenmens bent, met een luxe tuinoverkapping kun je de ambiance van jouw interieur en tuin prachtig laten samensmelten. Hier onze vijf redenen om te kiezen voor een houten overkapping op maat. 

Schaduw op warme lente- en zomerdagen 

Tijdens de lente- en zomerdagen kan het kwik aanzienlijk oplopen. Een comfortabele, schaduwrijke plek is dan alles wat je op dat moment nodig hebt. geniet intens van jouw beschutte overkapping met een heerlijk glas wijn en koele zomerbries.

Beschut buiten zitten, ook in de koude maanden!

Ben je een buitenmens en wil je graag langer genieten van jouw tuin, maar houd je niet van gure regenbuien? Of ben je meer toe aan het buitengevoel? Met een luxe overkapping op maat zit jij heerlijk beschut in de koude herfst- en wintermaanden. Bij Apard bieden we ook de mogelijkheid om een houtkachel, tuinhaard of moderne vuurkorf te plaatsen.

Luxe overkapping op maat

Altijd passend bij je tuin 

Bij Apard werken we volledig naar de wens van onze klanten, zo is je tuinoverkapping altijd passend in je tuin. We adviseren je daarnaast graag bij de materiaalkeuze, zodat alles is afgestemd op jouw wensen. Ook als je niet zo'n grote tuin hebt, kunnen we je helpen met de ideale kleine overkapping. Of je nu een terrasoverkapping of overkapping met berging wilt, Apard realiseert jouw droomoverkapping!

Tot 10 jaar garantie

Door duurzame materialen te gebruiken, zoals Douglas hout, kunnen wij een garantietermijn van maar liefst 10 jaar waarborgen. Douglas hout heeft van nature een hoge duurzaamheid (duurzaamheidsklasse 3) en sterkte. Daarom is dit houtsoort zeer geschikt voor buitenconstructies. Je leest in deze blog alles over onze houtsoorten! 

Tuinoverkapping op maat door Apard

De prijzen van onze tuinoverkappingen zijn afhankelijk van je persoonlijke stijl en voorkeuren. Apard is een gespecialiseerd bedrijf in alle mogelijke houtconstructies. Ben je geïnteresseerd in de exclusieve, luxe overkappingen die door ons vervaardigd zijn? Bekijk het overzicht van onze projecten of neem direct contact met ons op!

Lees ook eens deze blogs door

Footer

Ook een luxe buitenverblijf
laten ontwerpen?

Of samen kijken wat er nog meer mogelijk is? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Inspiratie opdoen?
Neem een kijkje

Wil je meer voorbeelden van onze projecten zien? Bekijk ze allemaal!

Bekijk projecten