Apard Apard Apard
Kleine overkapping in je tuin

Een kleine overkapping in je tuin? Apard maakt het mogelijk!

Een overkapping in je tuin is een perfecte manier om je leefruimte uit te breiden, maar wat als je daar de ruimte niet voor hebt? Met een kleine overkapping van Apard maak je deze droom alsnog werkelijkheid! 

Kleine overkappingen voegen niet alleen extra waarde toe aan je woning, ze zorgen er ook voor dat je tuin een aantrekkelijke plek wordt om in te zitten, ongeacht het weer. Bij Apard zijn alle overkappingen maatwerk, wat betekent dat we voor elke tuin unieke maatwerkoplossingen hebben. Ook als je niet zoveel ruimte hebt.

Kleine overkapping laten plaatsen

Of je nu droomt van een gezellige hoek om te ontspannen of een beschutte plek om te barbecueën, onze kleine overkappingen zijn veelzijdig en geschikt voor vrijwel elke tuin. 

We begrijpen dat geen tuin hetzelfde is, daarom bieden we een ruime keuze aan houtsoorten, stijlen en afmetingen aan. Alles om ervoor te zorgen dat jouw kleine overkapping perfect bij jouw tuin past. 

Onbeperkte keuzes in materialen, stijlen en afmetingen


Kleine overkapping met buitenkeuken

Wil je jouw kleine overkapping nog aantrekkelijker maken en er optimaal gebruik van maken? Overweeg dan het plaatsen van een buitenkeuken. Onze vakmensen verwezenlijken jouw buitenkeuken van ontwerp tot uitvoering én inrichting. 

Onze buitenkeukens voegen een nieuwe dimensie toe aan jouw buitenruimte

Kleine overkapping met buitenkeuken

Overkapping aan woning of schuur 

Zoek je meer naar een praktische oplossing? Dan is een kleine overkapping aan je woning of schuur misschien wel wat voor jou. Een kleine overkapping aan je schuur of woning biedt beschutting, opslagruimte of gewoon een extra leefruimte. Het grote voordeel is dat je vanaf je huis meteen je overkapping in stapt. Ideaal voor klussers of een ieder die extra ruimte wil creëren!  

Kleine overkapping aan huis

Ontdek de charme van kleine overkappingen en maak van je tuin een plek waar je graag tijd doorbrengt, ongeacht de grootte van je tuin! Bespreek je wensen met Apard

Ben je meer op zoek naar een exclusieve buitenruimte die ook afgesloten kan worden? Dan is een tuinkamer wat voor jou! 

Lees ook eens deze blogs door

Footer

Ook een luxe buitenverblijf
laten ontwerpen?

Of samen kijken wat er nog meer mogelijk is? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Inspiratie opdoen?
Neem een kijkje

Wil je meer voorbeelden van onze projecten zien? Bekijk ze allemaal!

Bekijk projecten