Tuinmeubels op maat

Tuinmeubels op maat

U bent bij AparD aan het juiste adres om tuinmeubels op maat te laten maken met duurzaam hout en staal.

U bent bij AparD aan het juiste adres om tuinmeubels op maat te laten maken met duurzaam hout en staal. Als wij iets belangrijk vinden, dan is het dat u exact het tuinmeubel krijgt wat u voor ogen heeft.

Onze tuinmeubelen worden daarom uitsluitend in overleg met de klant vervaardigd; wij maken graag een tuinmeubel dat minimaal net zo verbluffend is als u in gedachten heeft. Hier houdt het niet bij op: AparD staat u ook graag van dienst indien u inspiratie zoekt met betrekking tot industriële ontwerpen. U vindt online bij AparD diverse tuinmeubels die wij eerder op maat vervaardigd hebben, in sommige gevallen op locatie bij de klant. 

Tuinmeubelen bij AparD laten maken

Bij onze project-pagina's vindt u een compleet overzicht van eerder verrichte werkzaamheden. Hier vindt u binnenmeubilair, maar ook stalen puien en natuurlijk tuinmeubels op maat. Wilt u bijvoorbeeld een luxe tuinhuis laten maken in uw achtertuin? Of zoekt u een mooie tuintafel met hout en staal erin verwerkt? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Hieronder vindt u een greep uit onze werkzaamheden als het om tuinmeubels gaat:


AparD staat voor service met een glimlach. Wij zorgen voor tevreden klanten van het eerste contact tot de oplevering van een tuinmeubel op maat.

 

Meer over tuinmeubels?

Wanneer u online op zoek gaat naar mooie tuinmeubelen ter advies, helpen wij u graag verder. Meer algemene informatie over industriële meubels vindt u op onze speciale pagina. Ook leggen wij u graag meer uit over het Douglas hout dat wij gebruiken. Wij verwijzen u ook graag naar: