Tuinmeubels op maat

Tuinmeubels op maat

U bent bij AparD aan het juiste adres om tuinmeubels op maat te laten maken met duurzaam hout en staal.

Je bent bij AparD aan het juiste adres om tuinmeubels op maat te laten maken met duurzaam hout en staal. Als wij iets belangrijk vinden, dan is het dat je exact het tuinmeubel krijgt wat je voor ogen hebt.

Onze tuinmeubelen worden daarom uitsluitend in overleg met de klant vervaardigd; wij maken graag een tuinmeubel dat minimaal net zo verbluffend is als je in gedachten hebt. Hier houdt het niet bij op: AparD staat je ook graag van dienst indien je inspiratie zoekt met betrekking tot industriële ontwerpen. Je vindt online bij AparD diverse tuinmeubels die wij eerder op maat vervaardigd hebben, in sommige gevallen op locatie bij de klant. 

Tuinmeubelen bij AparD laten maken

Bij onze project-pagina's vind je een compleet overzicht van eerder verrichte werkzaamheden. Hier vind je binnenmeubilair, maar ook stalen puien en natuurlijk tuinmeubels op maat. Wil je bijvoorbeeld een luxe tuinhuis laten maken in jouw achtertuin? Of zoek je een mooie tuintafel met hout en staal erin verwerkt? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Hieronder vind je een greep uit onze werkzaamheden als het om tuinmeubels gaat:


AparD staat voor service met een glimlach. Wij zorgen voor tevreden klanten van het eerste contact tot de oplevering van een tuinmeubel op maat.

 

Meer over tuinmeubels?

Wanneer je online op zoek gaat naar mooie tuinmeubelen ter advies, helpen wij je graag verder. Meer algemene informatie over industriële meubels vind je op onze speciale pagina. Ook leggen wij je graag meer uit over het Douglas hout dat wij gebruiken. Wij verwijzen je ook graag naar: