Luxe tuinhuis op maat

Tuinhuizen op maat

Bij AparD vervaardigen wij exclusieve tuinhuizen naar uw wensen.

Haal het meeste uit uw tuin met een tuinhuis op maat. Ideaal om uw tuingereedschap en fietsen op te bergen, maar ook om comfortabel te genieten van de rest van uw tuin. Onze veelzijdige maatwerk tuinhuizen zijn voorzien van topkwaliteit materialen zoals: Douglas, eiken en staal.

 

Ruime keuze in tuinhuizen! 

Wilt u een open tuinhuis met veranda of toch één sluitbare met zwarte stalen deuren en puien? Met een open tuinhuis creëert u voldoende opberg - en zitruimte in de tuin met een luchtige ambiance.

Toch een tuinhuis met stalen deuren? Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van hout en staal meubelen en hebben onze kennis uitgebreid naar stalen binnen - en buitendeuren. Door de zwarte poedercoating zijn de stalen deuren beschermt van alle Hollandse weersomstandigheden en blijven langer behouden. Hierdoor zit u er lekker warm bij op de koelere dagen en heerlijke beschut tijdens de warme periode

 

Keuzes in daktype

Bij AparD heeft u keuze uit twee soorten daken voor onze tuinhuizen.  

- Platte daken

- Zadeldaken

Elk dak heeft zo’n zijn eigen voordelen en specificaties. De meest voorkomende daken bij onze maatwerk tuinhuizen zijn platte daken. Door de eenvoudige plaatsing en het gemakkelijk onderhouden ervan zorgt ervoor dat dit de populaire keuze is.

Een echte klassieker is de zadeldak! Door de schuine kanten is het een fraai aangezicht en is het perfect weerbestendig in verband met de afwatering.


 

Een tuinhuis naar wens!

Tuinhuizen worden gebouwd met een houtskeletbouw of stapelbouw en kunnen in elk formaat gebouwd worden. Wilt u uw tuinhuis uitbreiden met geïsoleerde wanden of dubbel glas, dit is optioneel bij AparD. Bij Apard ontwerpen, fabriceren, leveren en monteren wij tuinhuizen, tuinoverkappingen, tuinmeubelen, binnenmeubelen en buitenkeukens. Het ontwerp maken we graag in een nauwe samenwerking en volledig naar uw wens.

 

Hoogwaardige tuinhuizen

Door onze vakkennis en jarenlange ervaring in het vervaardigen van luxe tuinhuizen kunnen wij elk ontwerp uitvoeren tot kwaliteits resultaat. Geïnteresseerd in onze maatwerk buitenverblijven? Neem direct contact met ons op!

Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook uw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen