Luxe tuinhuis op maat

Tuinhuizen op maat

Bij AparD vervaardigen wij exclusieve tuinhuizen naar jouw wensen.

Haal het meeste uit je tuin met een tuinhuis op maat. Ideaal om jouw tuingereedschap en fietsen op te bergen, maar ook om comfortabel te genieten van de rest van jouw tuin. Onze veelzijdige maatwerk tuinhuizen zijn voorzien van topkwaliteit materialen, zoals Douglas, eiken en staal.

 

Ruime keuze in tuinhuizen! 

Wil je een open tuinhuis met veranda of tóch een sluitbare met zwarte stalen deuren en puien? Met een open tuinhuis creëer je voldoende opberg - en zitruimte in de tuin met een luchtige ambiance.

Toch een tuinhuis met stalen deuren? Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van hout en staal meubelen en hebben onze kennis uitgebreid naar stalen binnen - en buitendeuren. Door de zwarte poedercoating zijn de stalen deuren beschermd tegen alle Hollandse weersomstandigheden en blijven langer behouden. Hierdoor zit je er lekker warm bij op de koelere dagen en heerlijk beschut tijdens de warme periode.

 

Keuzes in daktype

Bij AparD heb je keuze uit twee soorten daken voor onze tuinhuizen.  

- Platte daken

- Zadeldaken

Elk dak heeft zo zijn eigen voordelen en specificaties. De meest voorkomende daken bij onze maatwerk tuinhuizen zijn platte daken. Door de eenvoudige plaatsing en het gemakkelijk onderhouden is dit een populaire keuze.

Een echte klassieker is het zadeldak! Door de schuine kanten is het een fraai aangezicht en is het perfect weerbestendig in verband met de afwatering.


 

Een tuinhuis naar wens!

Tuinhuizen worden gebouwd met een houtskeletbouw of stapelbouw en kunnen in elk formaat gebouwd worden. Wil je jouw tuinhuis uitbreiden met geïsoleerde wanden of dubbel glas, dan is dit optioneel bij AparD. Bij Apard ontwerpen, fabriceren, leveren en monteren wij tuinhuizen, tuinoverkappingen, tuinmeubelen, binnenmeubelen en buitenkeukens. Het ontwerp maken we graag in nauwe samenwerking en volledig naar wens.

 

Hoogwaardige tuinhuizen

Door onze vakkennis en jarenlange ervaring in het vervaardigen van luxe tuinhuizen kunnen wij elk ontwerp uitvoeren tot kwaliteitsresultaat. Geïnteresseerd in onze maatwerk buitenverblijven? Neem direct contact met ons op!

Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook jouw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen