Luxe tuinhuis in Barendrecht

Luxe tuinhuis in Barendrecht

Tuinhuizen

Luxe tuinhuis met verfijnde afwerking 

In het eerste gesprek met de opdrachtgever werd duidelijk aangegeven dat er een luxe tuinhuis moest komen waarbij de woonkamer van de woning als voorbeeld diende. We hebben de ca. afmeting besproken en vanuit dit punt in samenspraak met een architect een ontwerp gemaakt. Na het presenteren van de ontwerpen was de klant direct gecharmeerd van het ontwerp.

Na goedkeuring hebben we de binnenafwerking en inrichting besproken. Uiteindelijk is het een tuinhuis geworden van ca. 55 m².

Materiaalkeuze voor luxe tuinhuis

De buitenzijde is opgebouwd met massief eiken balken van 15 cm dik, stalen maatwerk puien die zijn voorzien van veiligheidsglas en een dakconstructie met traditioneel aangebrachte dakbedekking met zinken daklijsten afwerking. Binnenzijde is voorzien van een betonnen vloer die buiten doorloopt als terras, afgewerkt met schitterende grote tegels. De ruimte is verdeeld in een keukenruimte en berging met een grote leefruimte. De leefruimte is voorzien van een forse open haard, mooie wandverlichting, twee custom-made heaters en prachtig meubilair.

De luxe tuinhuis is voorzien van een complete elektrische installatie en een watervoorziening voor de keuken.

 

Wil je ook advies voor jouw tuin of tuinhuis? Neem contact met ons op!

Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook jouw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen