Luxe overkapping met buitenkeuken

Buitenkeukens

Niks is fijner dan in alle privacy en rust van je tuin genieten. Bij deze woning hebben we dit mogelijk gemaakt door een luxe overkapping waarin alle wensen van de klant zijn opgenomen. 

Op maat gemaakte tafel
Natuurlijk wil je buiten ook heerlijk kunnen zitten, het liefst ook aan tafel. Voor deze overkapping hebben we een prachtige, royale tafel gemaakt van hout en staal die mooi matcht bij het geheel. Zo is het een heerlijke plek geworden waar je met het hele gezin aan kunt zitten.

Houtkachel
Ook als het iets minder warm is buiten eten? Geen probleem! Door de ingebouwde houtkachel blijft het lekker warm onder de overkapping en kan je ook buiten het zomerseizoen buiten genieten.

Buitenkeuken
In de buitenkeuken met bijbehorende Big Green Egg (of in dit geval rood) kunnen de lekkerste BBQ gerechten worden bereid. Zo wordt buiten tafelen het hele jaar door mogelijk.

Wil je ook optimaal genieten van jouw tuin in een luxe buitenverblijf, geheel op maat gemaakt? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We bespreken graag de mogelijkheden en wensen voor jouw buitenleven!

Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook jouw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen