Buitenverblijf met kantoorruimte

Tuinhuizen

Dat we bij AparD geen uitdaging uit de weg gaan, zien we in dit bijzonder project zeker terugkomen: niet alleen een luxe overkapping dit keer. Nee, een volledig onderkomen! Misschien wel één van de meest uitgebreide projecten die we ooit hebben mogen realiseren.

De klant heeft als wens om permanent thuis te kunnen werken en daar hoort een fijne kantoorruimte bij. Geen ‘simpele’ aanbouw dit keer, maar een compleet buitenverblijf dat van alle (maar dan ook echt alle) gemakken is voorzien.

Het complex wordt gebouwd als een royale overkapping. Inclusief een prachtige veranda met haard waar tot in de late uurtjes kan worden gerelaxt. Daar blijft het niet bij: het ‘tuinhuis’ wordt ook voorzien van sanitair én een keuken. Zo kan de klant tijdens werkdagen ongestoord en ontspannen aan de slag, zonder het kantoor te hoeven verlaten.

De kantoorruimte zelf is zo ingericht, dat hier in alle rust gewerkt kan worden. Ook het aanvullende atelier biedt voldoende ruimte voor het opdoen van inspiratie en het maken van de mooiste dingen.

Het verblijf komt in een prachtige bosrijke omgeving te staan. Daarom laten we het zo veel mogelijk in de natuur opgaan: daarbij mag een sedumdak zeker niet ontbreken. Het geheel wordt volledig geïsoleerd en voorzien van karakteristieke stalen puien.

Door de complete inrichting is het in de toekomst zelfs mogelijk om dit buitenverblijf te gaan gebruiken als woning.

Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook jouw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen