14-02-2020

Vuurtafels & vuurzuilen

Vuurtafels & vuurzuilen

Extra sfeer en warmte in uw tuin of op uw terras? Wij hebben een mooie tip en adviseren u daar graag over. Laten we eens beginnen met wat informatie, waarna u altijd contact op kunt nemen voor aanvullende informatie en mogelijkheden. We vertellen u namelijk graag over onze houten vuurtafels en vuurzuilen, welke prachtig te combineren zijn met één van onze hout, staal of composiet soorten. Kortom, langer genieten van het buitenleven met een lekker warme buitenhaard.

Een aangename warme sfeer dankzij dé vuurtafel

Niets is fijner dan buiten zijn. Genieten van een avond met familie of vrienden, met een goed gesprek en een goed glas wijn. Een vuurtafel maakt dit tot een aangename ervaring en is daarmee een fijne aanvulling op uw buitenleven. Niet op de laatste plaats omdat u zich geen zorgen hoeft te maken om de kou die de avond met zich meebrengt. Gezellig om de tafel, voor zowel de letterlijke als figuurlijke warmte. 

Onze vuurtafels worden verfraaid met een glasombouw naar wens, zodat het geheel eigen voelt en mooi in het oog springt. De vlam is gemakkelijk te reguleren met het ingebouwde bedieningspaneel en rondom de inbouwbrander is bij de meeste van onze tafels voldoende plek voor uw hapjes en drankjes.

We spraken al even over het nuttigen van een wijntje bij de vuurtafel. Niet voor niets is de tafel te leveren met aanvullende accessoires als een wijnkoeler, welke netjes in de ruimte van de brander past. Het leveren van een koeler en brander combinatie is dan ook geen enkel probleem. Vraag ons gerust eens naar meer accessoires waarmee u de vuurtafel kunt uitbreiden.

Een vuurtafel voor elke tuin

Geen enkele tuin is hetzelfde. Daarom hebben wij een ruime collectie van verschillende vuurtafels gecreëerd. Een vierkante uitvoering of toch liever rechthoekig? Of gaat u toch liever voor een vuurzuil? In ons ruime aanbod vindt u altijd een mooi exemplaar die past bij uw specifieke wensen.

“Voor elk budget is er een mooie vuurtafel. Zo koopt u al een houten uitvoering vanaf €499!”

Vuurtafel op maat?

We leveren onze vuurtafels in diverse standaard formaten, maar het is uiteraard mogelijk om deze volledig op maat te vervaardigen en in te laten bouwen. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende houtsoorten als Noord Europees Douglas hout, Teakhout of bijvoorbeeld het sjieke Camaruhout. Al onze branders zijn gekeurd en voldoen aan de geldende eisen en worden uitsluitend uitgevoerd in hoogwaardige materialen. Zo bestaan alle branders en koelers uit duurzaam RVS. Al het inbegrepen glaswerk is hittebestendig, om uw veiligheid te waarborgen.

Deel deze blog!
Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook uw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen