11-02-2022

Hier moet je over nadenken als je een buitenkeuken wilt

Buitenkeuken

Het is toch wel het toppunt van de zomer; buiten koken! Een buitenkeuken is daarom ook in steeds meer tuinen te vinden. Het fijne van een buitenkeuken is dat er ontzettend veel opties zijn; van een simpele oplossing tot een volledige overdekte plek met alles erop en eraan. Als je denkt, zo’n buitenkeuken is wel wat voor mij, dan moet je goed nadenken over de volgende dingen:

Wat mag het kosten?
Zoals we net al vertelden kan je alle kanten op met een buitenkeuken. Laat je dan ook goed voorlichten over de mogelijkheden binnen jouw budget. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt! 

Overkapping of niet?
Wil je beschermt zijn tegen de warme zon, wind of regen? Dan is een overkapping over je buitenkeuken een goed idee. Hierdoor kan je ook wat meer spullen laten staan en heb je meteen ruimte voor een loungeplek. Voor de echte kookliefhebber biedt zo’n overkapping toch net wat meer comfort.

Voor welke uitstraling ga je?
Bij het creëren van een buitenkeuken is het belangrijk dat deze perfect opgaat bij de rest van de tuin. Denk daarom na over de stijl die je mooi vind. Ga je voor industrieel of toch wat meer landelijk? Met hout en staal is in ieder geval veel mogelijk.

Misschien nog wel de belangrijkste tip die we je kunnen meegeven is: neem contact op met een professional. Wij gaan graag het gesprek aan en brengen jouw wensen in vervulling!

 

Deel deze blog!
Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook jouw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen