12-04-2021

Deze trend zien we in 2021 weer terug

Buiten koken is de afgelopen jaren voor steeds meer mensen een gewoonte geworden. Zodra de eerste zonnestralen de tuin bereiken haasten we ons naar buiten om de BBQ aan te steken en te genieten van een gangendiner in de buitenlucht. Het zogenaamde Outdoor Cooking is een trend die overgewaaid is uit Amerika. Ook in Nederland is dit inmiddels niet meer weg te denken en de trend zet zich in 2021 gewoon weer door!

Een buitenkeuken zoals jij ‘m in je hoofd hebt
Met een buitenkeuken op maat wordt buiten koken nóg makkelijker, gezelliger en sfeervoller. Je staat beschut tegen de zon (en de regen) en je hebt meteen opslagruimte voor je kookgerei. Onze buitenkeukens worden zorgvuldig samengesteld uit duurzaam hout op basis van jouw wensen en gaat daarom vele jaren mee. Ook als je niet zoveel ruimte hebt is er van alles mogelijk! Wil je zelf aan de slag met een olie of beits om de buitenkeuken een hele eigentijdse uitstraling te geven? Dan leveren we de meubels onbewerkt bij je af.

BBQ: de mogelijkheden zijn eindeloos
Een buitenkeuken en een barbecue gaan natuurlijk hand in hand. Tegenwoordig zien we dat buiten eten niet alleen iets is voor de zomer, maar dat dit het hele jaar door wordt gedaan. Winterbarbecuen wordt steeds meer omarmt! Een overdekte buitenkeuken komt dan natuurlijk ontzettend goed van pas. Zowel jij als de BBQ staan dan heerlijk overkapt.  

Barbecues komen in vele soorten en maten; waaronder met gas of houtgestookte alternatieven. De Kamado of Big Green Egg zijn niet meer weg te denken. Die laatste is al in vele tuinen te vinden en wij snappen wel waarom. Met dit buitenkooktoestel kan je namelijk bakken, koken, grillen, stoven en zelfs roken! Je kunt hier dus eigenlijk alle soorten gerechten op klaarmaken. Naast een lekker stuk vlees, vis of groenten behoren ook stoofvlees, soep en zelfs pizza tot de mogelijkheden. En wist je dat we ook meubels op maat maken rondom de Big Green Egg? Zet dat feestmaal maar op tafel!

Wil je ook een buitenkeuken op maat?
Kwaliteit en exclusiviteit zijn bij ons vanzelfsprekend. Wij werken uitsluitend met de beste materialen en dat zie je terug in onze maatwerk projecten. Door onze vakkennis en jarenlange ervaring in het vervaardigen van hout en staal maatmeubelen laten wij jouw dromen uitkomen.

Meer weten over onze buitenkeukens? Neem direct contact met ons op!

Deel deze blog!
Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook jouw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen