11-10-2019

Buitenkeukens op maat

De mooie zomer is inmiddels voorbij en wat zou het fijn zijn om ook de overige maanden van je tuin te kunnen genieten. Niet voor niets is outdoor cooking dé kooktrend van nu. Het koken in de buitenlucht biedt een hele nieuwe dimensie aan de tuin en is een sfeervolle toevoeging voor diegene die zoveel mogelijk tijd in de buitenlucht willen doorbrengen.

AparD bouwt stijlvolle buitenkeukens op maat. Geheel gebaseerd op de wensen van de klant en gemaakt met het vakmanschap dat je van ons gewend bent. Hierbij gebruiken we duurzame en hoogwaardige materialen zoals staal, diverse houtsoorten, beton en natuursteen. De buitenkeukens worden uiteraard voorzien van de gewenste randapparatuur, als bijvoorbeeld een luxe inbouw gas BBQ, bakplaat, Green-Egg, koeler of andere gewenste apparatuur.

Wat denk je bijvoorbeeld van een spoelbak inclusief watervoorziening? Of bijvoorbeeld een waskom in of op het werkblad? Zodat alle faciliteiten aanwezig zijn om volwaardig buiten te kunnen kokkerellen.

Bij AparD bouwen we de buitenkeukens van compact tot zeer groot, maar altijd voorzien van de benodigde en gewenste aanvullingen. Dus ben je op zoek naar de ideale maatwerk buitenkeuken? Al dan niet onder een overkapping of in een prachtig buitenverblijf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Neem gerust contact met ons op, dan denken we graag mee over de mogelijkheden!
 

Deel deze blog!
Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook uw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen