Apard Apard Apard
3x voordelen van een buitenkeuken op maat

3x voordelen van een buitenkeuken op maat

Ein-de-lijk! De zomerse temperaturen hebben Nederland bereikt en dat kan maar één ding betekenen: bbq'en! Het liefst barbecueën wij Hollanders de hele zomer lang. Nodig jij vaak familie en vrienden uit voor een gezellige avond grillen? Dan is een buitenkeuken met overkapping écht ideaal. We vertellen je graag waarom:

Buitenkeuken =  geen stank en warmte in huis

Allereerst is een buitenkeuken in de tuin reuze handig, aangezien je dus ook buiten kookt. Met zomerse temperaturen is dat een echte uitkomst, want dan heb je geen extra hitte in huis door het kokkerellen (let maar op hoe warm het wordt als jij de oven of het gasfornuis binnen aanzet!). Daarnaast is het natuurlijk ook fijn dat de kooklucht direct verdwijnt en niet blijft hangen in huis: de openlucht dient meteen als afzuigkap!Buitenkeuken onder overkapping

Minder sjouwen

In de zomer zit je toch vaak buiten te eten en geniet je graag lang van het heerlijke weer. De bbq gaat dus vaak wel aan. Dat betekent ook: alles naar buiten sjouwen… Met een overkapte buitenkeuken heb je daar veel minder last van! Genoeg ruimte om je bbq- of keukengerei in op te bergen en borden kun je alvast afwassen in een spoelbak. In onze buitenkeukens op maat kan er ook nog eens een extra koelkast ingebouwd worden: zo hoef je niet vaak heen en weer te lopen voor een biertje of een wijntje (want zeg eens eerlijk: wie heeft daar nou zin in?).

Vrienden uitnodigen

Ken je dat: je hebt vrienden over de vloer die een hapje komen eten, maar uiteindelijk sta je constant in de keuken om eten klaar te maken en kun je niet bijkletsen. In een buitenkeuken kun je in gezelschap van iedereen gewoon je ding doen! Dat maakt dinertjes nét wat gezelliger.  

Apard verzorgt alle soorten en maten buitenkeukens. Heb je bijvoorbeeld onze op maat gemaakte buitenkeuken met de Big Green Egg al gespot? 


Lees ook eens deze blogs door

Footer

Ook een luxe buitenverblijf
laten ontwerpen?

Of samen kijken wat er nog meer mogelijk is? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Inspiratie opdoen?
Neem een kijkje

Wil je meer voorbeelden van onze projecten zien? Bekijk ze allemaal!

Bekijk projecten