Apard Apard Apard
Een buitenkeuken; waar moet je over nadenken?

Een buitenkeuken; waar moet je over nadenken?

Het is toch wel het toppunt van de zomer; buiten koken! Een buitenkeuken is daarom ook in steeds meer tuinen te vinden. Het fijne van een buitenkeuken is dat er ontzettend veel opties zijn; van een simpele oplossing tot een volledige overdekte plek met alles erop en eraan. Als je denkt, zo’n buitenkeuken is wel wat voor mij, dan moet je goed nadenken over de volgende dingen:

Wat mag het kosten?

Zoals we net al vertelden kan je alle kanten op met een buitenkeuken. Laat je dan ook goed voorlichten over de mogelijkheden binnen jouw budget. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt! 

Overkapping of niet?

Wil je beschermd zijn tegen de warme zon, wind of regen? Dan is een overkapping over je buitenkeuken een goed idee. Hierdoor kan je ook wat meer spullen laten staan en heb je meteen ruimte voor een loungeplek. Voor de echte kookliefhebber biedt zo’n overkapping toch net wat meer comfort.

Voor welke uitstraling ga je?

Bij het creëren van een buitenkeuken is het belangrijk dat deze perfect opgaat bij de rest van de tuin. Denk daarom na over de stijl die je mooi vindt. Ga je voor industrieel of toch wat meer landelijk? Met hout en staal is in ieder geval veel mogelijk.

Misschien nog wel de belangrijkste tip die we je kunnen meegeven is: neem contact op met een professional. Wij gaan graag het gesprek aan en brengen jouw wensen in vervulling!Lees ook eens deze blogs door

Footer

Ook een luxe buitenverblijf
laten ontwerpen?

Of samen kijken wat er nog meer mogelijk is? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Inspiratie opdoen?
Neem een kijkje

Wil je meer voorbeelden van onze projecten zien? Bekijk ze allemaal!

Bekijk projecten