Apard Apard Apard
Buitenkeukens op maat

Buitenkeuken onder overkapping

De zomer is inmiddels weer voorbij en wat zou het fijn zijn om ook de overige maanden van je tuin te kunnen genieten. Niet voor niets is outdoor cooking dé kooktrend van nu. Het koken in de buitenlucht biedt een hele nieuwe dimensie aan de tuin en is een sfeervolle toevoeging voor diegene die zoveel mogelijk tijd in de buitenlucht willen doorbrengen.

Luxe buitenkeukens op maat

Apard bouwt luxe buitenkeukens op maat. Geheel gebaseerd op de wensen van de klant en gemaakt met het vakmanschap dat je van ons gewend bent. Hierbij gebruiken we duurzame en hoogwaardige materialen zoals staal, diverse houtsoorten, beton en natuursteen. De buitenkeukens worden uiteraard voorzien van de gewenste randapparatuur, zoals bijvoorbeeld een luxe inbouw gas BBQ, bakplaat, Green Egg, koeler of andere gewenste apparatuur.

Wat denk je bijvoorbeeld van een spoelbak inclusief watervoorziening? Of bijvoorbeeld een waskom in of op het werkblad? Hierdoor zijn alle faciliteiten aanwezig om volwaardig buiten te kunnen kokkerellen.

Buitenkeuken op maat

Soorten buitenkeukens 

Bij Apard bouwen we buitenkeukens van compact tot zeer groot, maar altijd voorzien van de benodigde en gewenste aanvullingen. Ben je op zoek naar een buitenkeuken onder een overkapping of een buitenkeuken in een exclusief buitenverblijf? Bij Apard ben je aan het juiste adres! 

Neem gerust contact met ons op, we denken graag mee over de mogelijkheden!


Lees ook eens deze blogs door

Footer

Ook een luxe buitenverblijf
laten ontwerpen?

Of samen kijken wat er nog meer mogelijk is? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Inspiratie opdoen?
Neem een kijkje

Wil je meer voorbeelden van onze projecten zien? Bekijk ze allemaal!

Bekijk projecten