Tuinoverkappingen op maat

Hoe fijn zou het zijn om al eerder in het jaar te kunnen genieten van je tuin? En waarom niet gewoon wat langer genieten in de winter? Bij AparD zien we dit als een mooi uitgangspunt. Je kunt bij ons terecht voor luxe houten tuinoverkappingen, geheel op maat gemaakt. 

De ideale combinatie tussen binnen en buiten
Haal meer uit het buitenleven met één van onze exclusieve buitenverblijven zoals een houten veranda aan huis of tuinoverkapping op maat.  

Met een tuinoverkapping heb je de ideale combinatie tussen buiten én binnen. Je kunt buiten genieten van je tuin en bent tegelijkertijd beschut tegen wind, regen en zonnestralen. Zo zit je er het hele jaar comfortabel bij. 

Wij verzekeren je een ambachtelijke kwaliteit, een snelle bouwtijd en tot slot een volledige ontzorging. Daarmee maakt AparD jouw eigen luxe buitenverblijf, houten veranda of terrasoverkapping betaalbaar en bereikbaar. 

Kwaliteit en duurzaamheid
Door de duurzame materialen die we gebruiken, heeft ons maatwerk een extra lange levensduur. Hierdoor heb je heel lang plezier van je houten tuinoverkapping. Alle houtsoorten die wij gebruiken komen uit duurzame bossen en hebben dan ook een FSC of PEFC-keurmerk. Wij gebruiken voornamelijk Douglas, eiken en Lariks hout.

Prijs terrasoverkapping
De prijzen van onze terrasoverkapping zijn afhankelijk van jouw persoonlijke stijl en voorkeuren. AparD is een gespecialiseerd bedrijf in alle mogelijke houtconstructies. Wij zijn ook zeer flexibel tijdens de uitvoering van uw project en dat maakt wijzigingen tijdens het bouwproces altijd bespreekbaar. Kom je op het idee tijdens de uitvoering om nog een extra stroomvoorziening aan te leggen? Wil je een extra kraan laten aanleggen in een berging? Het is allemaal mogelijk en te realiseren bij AparD.

Zelf ook een overkapping in je tuin? 
Kwaliteit en exclusiviteit zijn bij ons vanzelfsprekend. Wij werken uitsluitend met de beste materialen en dat zie je terug in onze maatwerk projecten. 

Wij maken moderne overkappingen die helemaal aansluiten bij jouw wensen en maten. Denk bijvoorbeeld ook eens aan een berging onder de overkapping als extra toevoeging. Altijd handig die extra opslagruimte!

Ben je in de tussentijd benieuwd geraakt naar onze luxe buitenverblijven? Zou je wel een vrijblijvende offerte willen ontvangen? Of wil je jouw ideeën voor een tuinoverkapping op maat eens samen doornemen? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden voor jouw buitenleven!