Stalen binnendeuren op maat

Waarom een stalen binnendeur op maat?

De absolute trend van dit moment: de stalen deuren voor binnen en buiten. 

De trend van de afgelopen jaren en zeker een blijvertje in de interieurtrends; de stalen binnendeur! Ga voor een echte blikvanger voor je woonkamer, keuken of kantoor. Deze unieke en krachtige deur past zeker bij elk type interieur. Van modern tot klassiek, een stalen pui geeft direct een meerwaarde aan uw woning of kantoor.

Niet alleen zijn de stalen puien prachtig, ze hebben ook unieke eigenschappen waardoor u gelijk een deur wilt kopen!

  • Staal is een zeer duurzaam materiaal en heeft een lange levensduur en kan voor 100% gerecycled worden.
  • Stalen deuren hebben sterke eigenschappen.
  • Een slank profiel met maximale lichtinval.

 

Verschillende type stalen deuren

Wij maken stalen binnendeuren voor elke type woning of kantoor. Door onze jarenlange ervaring met hout en staal meubelen kunnen wij onze vakkennis en ambacht verder uitbreiden tot deze stijlvolle deuren. AparD biedt meerdere type deuren waaronder de standaard scharnierdeuren, taatsdeuren en schuifdeuren. Heeft u al een keuze gemaakt of wilt u meer informatie over de verschillende deuren. Wij hebben een aantal kenmerken van elke deur voor u genoteerd.

  • Een scharnierdeur is onze standaard deur en kan open naar één kant.
  • Taatsdeuren kunnen beide kanten open en worden veel gebruikt in winkels en ruime woningen.
  • Voor als u woon of werk in een kleine ruimte, zijn de stalen schuifdeuren de ideale deur oplossing.

Onze stalen puien zijn ook geschikt om buiten te monteren. Bijvoorbeeld voor uw luxe tuinhuis. Door de zwarte poedercoating zijn de deuren weersbestendig, zo kunt u er extra lang van genieten.

 

Wat is de levertijd van een stalen deur?

De duur van de productie is afhankelijk van de grootte van de deur, omdat de stalen deuren speciaal voor u op maat worden gemaakt. Het vervaardigen van een stalen binnendeur vergt veel aandacht en precisie en duurt tussen de 6 á 8 weken. Nadat de stalen binnendeuren zijn vervaardigd komen wij deze bij u monteren.

Wilt u uw stalen puien project met andere meubels op maat combineren? Dat kan, wij vervaardigen meerdere diensten zoals; binnen meubels, tuinoverkappingen en buitenkeukens

 

Kwaliteits- stalen puien 

Kwaliteit en exclusiviteit zijn bij ons vanzelfsprekend. Wij werken uitsluitend met de beste materialen en dat zie u terug in onze maatwerk projecten. Geïnteresseerd in onze stalen binnendeuren? Neem direct contact met ons op!

Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook uw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen