Stalen pui binnen

Luxe stalen puien in Rotterdam

Stalen deuren

Stalen binnenpuien in Rotterdam

AparD heeft in een Rotterdamse villa enkele luxe stalen puien op maat gemaakt. De klant gaf bij dit project aan voorkeur te hebben voor sfeervolle, vrijdraaiende stalen puien met glas maar zonder sloten. Daarnaast verzocht de klant ons om een zelfsluitend ontwerp van de deuren. Dit hebben wij in samenwerking met de staalbouwer gerealiseerd. 

 

Chique uitstraling

De stalen binnenpuien zijn voorzien van zogenaamde taatsscharnieren, waardoor de deuren naar twee kanten kunnen draaien en zelfsluitend zijn. Dit zorgt voor een chique uitstraling in de woning. De stalen binnendeuren zijn zwart gepoedercoat waardoor de kans op beschadiging zo goed als uitgesloten is. De stalen pui is met glas gemaakt. Een ingebouwde laag veiligheidsglas zorgt er voor dat glassplinters of -scherven niet vrij kunnen komen. Hierdoor is het project kindvriendelijk geworden.

 

Plaatsing van de stalen binnenpui

In samenwerking met een gespecialiseerd staalconstructiebedrijf heeft AparD gezorgd voor het inmeten, produceren en plaatsen van de stalen pui binnen in de Rotterdamse woning. Dit bedrijf werkt al langer met ons samen en is gespecialiseerd in maatwerk voor interieurbouw. 

Wanneer u interesse in dit project heeft, bent u altijd welkom om de werkplaats te bezoeken. Hier kunt u zien welke modellen beschikbaar zijn en hoe de afwerking van de stalen puien (binnen of buiten) in zijn werk gaat. De levertijd van dit project is, na het inmeten, circa 5 weken. U krijgt dan ook een indicatie van de kosten van het project.

 

Heeft u naar aanleiding van de foto's vragen of wellicht interesse in een vergelijkbaar project met stalen pui op maat? ​ Neem direct contact met ons op!​

 

Bekijk ook onze stalen binnendeuren in Barendrecht!

Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook uw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen