stalen deuren met glas

Stalen binnendeur in Barendrecht

Stalen deuren

Stalen binnendeur van glas en staal

Stalen binnendeuren en meubelen zijn bij AparD naar jouw wens te vervaardigen tegen een eerlijke prijs. Vakmanschap en het gebruik van duurzaam en prachtig materiaal zorgt er voor dat iedere stalen deur tijdloos en veelzijdig is. Bij stalen deuren zijn er twee systemen mogelijk:

  1. Je kunt kiezen uit deuren met een stalen kozijn, waar de scharnieren op zijn gelast. De deur draait naar één kant met dit systeem.
  2. AparD kan de deuren voor je voorzien van zogenaamde taatsscharnieren. De stalen deuren hangen vrij, waardoor een kozijn rond de deuren overbodig is. Met taatsscharnieren kunnen de deuren naar binnen en buiten draaien. Bovendien zorgt het zelfsluitende kenmerk ervoor dat de deur geruisloos geopend wordt; het staal komt niet in contact met ander staal!

AparD hanteert veiligheidsglas bij dergelijke stalen binnendeuren. Je kunt hierbij kiezen uit traditionele stopverfmontage, gebaseerd op de kleur van de deuren, of montage met subtiele stalen glaslatten. Bij dit project zorgen de luxe stalen deuren en puien voor een sfeerversterkend effect in een industriële woonomgeving, hetgeen door de klant op prijs wordt gesteld.

 

Prijs voor stalen binnendeuren?

Wil je naar aanleiding van dit project weten wat de prijs van dergelijke stalen binnendeuren met glas is? Stuur dan nu een offerte aanvraag of neem contact met ons op!

 

In navolging van dit project hebben wij een stalen kastdeur in de woning geplaatst. Bekijk ook onze stalen binnenpui in Rotterdam!

Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook jouw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen