Overkapping en luxe buitenverblijf kopen

Overkapping en luxe buitenverblijven

Tuinoverkappingen

Overkapping en luxe buitenverblijven

Hoe fijn zou het zijn om al eerder in het jaar te kunnen genieten van je tuin? En waarom niet gewoon wat langer genieten in de winter?
Bij AparD zien we dit als een mooi uitgangspunt.


Haal meer uit het buitenleven met één van onze exclusieve buitenverblijven zoals een houten veranda aan huis of tuinoverkapping op maat. Gezellig met familie en vrienden genieten van het leven, zoals het bedoeld is.

Met de ambachtelijke kwaliteit die je van ons gewend bent, onze snelle bouwtijd en volledige ontzorging maakt AparD jouw eigen luxe buitenverblijf of houten veranda aan huis betaalbaar en bereikbaar. Ook voor de bestrating en inrichting van prachtige haarden of houtkachels, unieke custom made heaters of luxe keukens ben je bij AparD aan het juiste adres.


In de tussentijd benieuwd geraakt naar onze luxe buitenverblijven? Een vrijblijvende offerte ontvangen voor de nieuwe houten veranda aan huis? Of de ideeën voor de tuinoverkapping op maat eens samen doornemen? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden voor jouw buitenleven!

Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook jouw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen