Houten loungeset met kussens

Houten loungeset op schip

Buitenmeubilair

Houten loungeset op schip

Onlangs heeft AparD voor een binnenvaartschip een duurzame houten loungeset gemaakt. En dit is niet zomaar een project; de houten loungeset vaart richting Oostenrijk! De klant kwam laat in het seizoen met de aanvraag voor deze mooie loungeset, maar is toch zeer tevreden met het resultaat.

De houten loungeset met kussens is reeds stormbestendig gebleken. Dit komt doordat de meubels in Siberisch Lariks zijn uitgevoerd. Deze houtsoort is zeer duurzaam, waardoor de houten loungeset zeker 20 jaar mee moet kunnen gaan in de buitenlucht, zonder dat het hout hierbij begint te rotten.

 

Houten loungeset met kussens

Na afronding van het project is gebleken dat de hoezen van deze houten loungeset buiten met windkracht 7 probleemloos op hun plaats zijn gebleven. 

 

Ook benieuwd hoe wij je kunnen helpen met de meest diverse meubels op maat? Of ben je ook op zoek naar zo'n mooie houten loungeset op maat gemaakt? Neem direct contact met ons op!

Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook jouw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen