Over AparD

Het klinkt als een droom; dagelijks bezig zijn met wat je het allerliefste doet – van je hobby je werk maken. Adrie van der Laan heeft een passie voor hout en liet met AparD zijn droom uitkomen. De gedreven meubelmaker is iedere dag bezig met het ontwerpen en uitvoeren van de mooiste projecten. Wil je houten meubels laten maken? Adrie maakt het voor je: hout en staal maatmeubelen, eiken meubelen, industriële meubels en steigerhouten meubels. 

Industriële meubels bij AparD

De geboren Rotterdammer vindt het steeds weer een prachtige uitdaging om samen met een opdrachtgever tot de mooiste maatwerk oplossingen te komen. Met zijn uitzonderlijke oog voor detail voert hij deze projecten vervolgens tot in de perfectie uit. Van bescheiden tuinmeubelen (tuinbank, tuintafel) tot complete horeca projecten. De ontwerpen van industriële meubels door Adrie zijn een lust voor het oog zonder dat er aan functionaliteit wordt ingeleverd.  

Ontzorgen mag dan momenteel een modewoord zijn, maar is absoluut van toepassing op de dienstverlening van AparD. Iets waar we best trots op zijn. Een project, zoals eiken meubelen op maat, kan van A tot Z uit handen worden gegeven, waardoor jij je als opdrachtgever bezig kunt houden met andere zaken. 

Nieuwsgierig naar de manier waarop jij of jouw onderneming hout en staal meubels kunt laten maken door AparD? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee!