24-03-2021

Terrasoverkapping nemen? Na het lezen van deze voordelen twijfel je niet meer!

Met een terrasoverkapping kun je het hele jaar genieten van het buitenleven. Er is ontzettend veel mogelijk; van een complete overdekte buitenkeuken en een tuinoverkapping waar je heerlijk onder kunt loungen tot een overkapping die meteen ook extra opslagruimte biedt. Als je investeert in zo’n terrasuitbreiding wil je hier natuurlijk ook jaren van kunnen genieten. Maar dat is geen probleem hoor! Wij gebruiken de meest duurzame houtsoorten, waardoor onze overkappingen een lange levensduur hebben.

Voordeel van je overkapping, ook als je gaat verhuizen

Plannen om te verhuizen? Dan weet je natuurlijk dat het niet mogelijk is om je overkapping mee te verhuizen (helaas…), maar vergeet niet dat zo’n terrasoverkapping een enorm voordeel met zich meebrengt: het aantrekkelijker maken op de woningmarkt én de meerwaarde die je huis krijgt ten opzichte van eerst. Hiermee heb je als het ware extra leefruimte gecreëerd en heb je de leefruimte van je huis uitgebreid. En hoe vaker je buiten kunt zitten, hoe meer plezier je hebt van de tuin!

Veel kopers zullen een terrasoverkapping dan ook erg waarderen. Je hebt dus al snel een streepje voor op woningen die geen tuinoverkapping hebben. Daarbij is een overkapping een stúk voordeliger dan het plaatsen van een aanbouw.

Ben je nu ook overtuigd of geïnspireerd geraakt voor zo’n mooie terrasoverkapping? Neem vrijblijvend contact met ons op en wie weet wordt jouw droom binnenkort werkelijkheid…

 

Deel deze blog!
Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook jouw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen