15-02-2023

Stalen deuren voor in huis óf je tuinkamer

Stalen deuren zijn niet meer weg te denken en zijn een echte blikvanger voor je woonkamer, kantoor of tuinkamer! We vertellen je graag waarom we bij Apard zo graag aan de slag gaan met stalen puien.

Stalen binnenpui voor elk interieur
Een groot voordeel van stalen puien is dat ze passen bij elk interieur; van modern tot klassiek. Door het minimalistische design zorgt een stalen deur voor een frisse aanblik in jouw woning of tuinkamer. Daarnaast zorgen stalen deuren voor verschillende voordelen per ruimte; in je woonkamer scheidt je gemakkelijk ruimtes van elkaar met een stalen binnenpui, terwijl je in een tuinkamer een verlengde van je tuin creëert!

Geniet van het licht
Door het vele glaswerk brengen stalen deuren een hoop extra lichtinval met zich mee, wat ervoor zorgt dat de ruimte optisch groter lijkt! Zo zorgt een stalen deur in een woning voor meer ruimte en creëer je bijvoorbeeld in je tuinkamer juist meer het buitengevoel. 

De deur die past bij jou
Bij Apard bieden we meerdere typen stalen deuren aan, zodat er altijd één is die past bij jouw interieur:

  • Scharnierdeur; dit is onze standaard deur die open kan naar één kant. 

  • Taatsdeuren; deze handige deuren kunnen naar beide kanten open. Handig voor bijvoorbeeld in winkels of ruime woningen!

  • Schuifdeuren; voor de kleinere ruimtes zijn stalen schuifdeuren de ideale oplossing. 

De voordelen van stalen deuren lijken eindeloos; wist je namelijk dat stalen puien ook de waarde van je huis of kantoor verhogen? 

Met het maatwerk van Apard is er altijd een mogelijkheid die bij jou en jouw woning of tuinkamer past! Neem contact met ons op en geniet van de voordelen van een stalen deur. 

 

Deel deze blog!
Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook jouw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen