22-04-2020

Geniet van je tuinkamer in elk seizoen

Nog heerlijk van de laatste kleine uurtjes genieten of lekker knus en beschermd tegen de wind en regen. Met een luxe buitenverblijf zie je alle seizoenen aan je voorbij trekken. Onze houten tuinkamers worden zorgvuldig ingemeten en voor je op maat gemaakt. Zo past in elke tuin een prachtige, vrijstaande tuinkamer of overkapping van AparD. 

De meeste onderdelen van de constructie worden onder de meest ideale omstandigheden in onze werkplaats gemaakt, zodat we bij jou op locatie snel en efficiënt kunnen bouwen. Indien wenselijk, richten we je buitenverblijf in met een prachtige maatwerk keuken, haardmeubilair en een heater die echt goede warmte geeft, zodat je elke tijd van het jaar sowieso goed zit. Dit wordt gegarandeerd je nieuwe favoriete plek.

 

Een opbergruimte in je tuin die gezien mag worden 

Functioneel nut en schitterend design gaan prima gepaard. Met een houten berging van AparD kies je voor een bergruimte die zeker gezien mag worden. Waar je normaal je tuingereedschap, apparatuur, terrasstoelen en andere materialen opbergt, maak je een bouwwerk die je tuin nóg meer laat stralen. 

Landelijke uitstraling of strakke moderne look, AparD maakt verschillende houten bergingen, overkappingen of buitenverblijven geheel op maat. Uiteraard stemmen we dit helemaal met je af en laten we dit perfect aansluiten op jouw tuin en woning.

Deel deze blog!
Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook uw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen