Apard Apard Apard
Overkapping laten plaatsen

Overkapping laten plaatsen? Ontdek de vele voordelen!

Met een terrasoverkapping kun je het hele jaar genieten van het buitenleven. Er is ontzettend veel mogelijk; van een compleet overdekte buitenkeuken tot een overkapping die meteen ook extra opslagruimte biedt. Als je investeert in zo’n terrasuitbreiding wil je hier natuurlijk ook jaren van kunnen genieten. Maar dat is geen probleem hoor! Wij gebruiken de meest duurzame houtsoorten, waardoor onze overkappingen een lange levensduur hebben.

Luxe buitenverblijven

Voordeel van een luxe overkapping, ook als je gaat verhuizen

Plannen om te verhuizen? Dan weet je natuurlijk dat het niet mogelijk is om je overkapping mee te verhuizen (helaas…), maar vergeet niet dat zo’n terrasoverkapping een enorm voordeel met zich meebrengt: het aantrekkelijker maken op de woningmarkt én de meerwaarde die je huis krijgt ten opzichte van eerst. 

Hiermee heb je als het ware extra leefruimte gecreëerd en heb je de leefruimte van je huis uitgebreid. En hoe vaker je buiten kunt zitten, hoe meer plezier je hebt van de tuin!

Luxe overkapping of aanbouw?

Veel kopers zullen een terrasoverkapping dan ook erg waarderen. Je hebt dus al snel een streepje voor op woningen die geen tuinoverkapping hebben. Daarbij is een overkapping een stúk voordeliger dan het plaatsen van een aanbouw.

Ben je nu ook overtuigd of geïnspireerd geraakt voor zo’n mooie terrasoverkapping? Neem vrijblijvend contact met ons op en wie weet wordt jouw droom binnenkort werkelijkheid!


Lees ook eens deze blogs door

Footer

Ook een luxe buitenverblijf
laten ontwerpen?

Of samen kijken wat er nog meer mogelijk is? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Inspiratie opdoen?
Neem een kijkje

Wil je meer voorbeelden van onze projecten zien? Bekijk ze allemaal!

Bekijk projecten