Apard Apard Apard

Jouw tuin zomerklaar maken

Het is inmiddels officieel lente, wat betekent dat we weer kunnen genieten van dagen volop zon! Tijd om ervoor te zorgen dat jouw tuin inclusief overkapping of tuinkamer er weer tiptop bij ligt.

Tijd voor een schoonmaakbeurt

Ondanks dat je in de winter ook makkelijk in je tuinkamer of overkapping kunt zitten, komen er ‘s winters toch vaker ongedierte en vuil de ruimte in. Hou een grote schoonmaakbeurt in en rondom je overkapping, tuinkamer of buitenkeuken om te beginnen met een frisse start! 

Onkruid verwijderen

Tijd om al het onkruid te verwijderen uit je tuin. Dit ziet er niet alleen netjes uit, het zorgt er ook voor dat je je andere planten beter kunt onderhouden. Zo is jouw tuin weer helemaal verzorgd en fris!

Speel in op de nieuwe zomertrends

Een nieuw jaar betekent nieuwe zomertrends voor in jouw tuin. Natuurlijk hoef je niet het hele interieur van je tuinkamer of overkapping om te gooien, maar hier en daar wat kleine aanpassingen zorgen al voor een groot verschil! Koop eens een kleurrijk kussen voor op die loungebank of zet wat vrolijke keramieken bloempotten op tafel. 

Buitenkeuken onder overkapping

Buitenkeuken op maat

Om van deze zomer echt een feestje te maken kun je kiezen voor een buitenkeuken in de tuin. Met een buitenkeuken geniet je nog meer van het buitenleven samen met je vrienden of familie.

Is jouw tuin al zomerklaar?

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor een buitenkeuken? Neem contact met ons op! 


Lees ook eens deze blogs door

Footer

Ook een luxe buitenverblijf
laten ontwerpen?

Of samen kijken wat er nog meer mogelijk is? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Inspiratie opdoen?
Neem een kijkje

Wil je meer voorbeelden van onze projecten zien? Bekijk ze allemaal!

Bekijk projecten