Apard Apard Apard
De voordelen van een tuinkamer

De voordelen van een tuinkamer

De zomer is alweer tot een eind gekomen, maar jij wil het liefst nog zo lang mogelijk gebruik van je tuin maken. De oplossing: een luxe tuinkamer! Wij leggen je uit waarom tuinkamers zo gewild, praktisch én mooi zijn.

Tuinkamer versus serre

We horen je denken: is een serre niet hetzelfde als een tuinkamer? Ons antwoord: nee! Een serre is heerlijk in de winter om beschut te zitten, maar in de zomer zweet je hier weg. Met een tuinkamer geniet je in de winter én in de zomer, omdat je in een handomdraai alle panelen aan de kant schuift en geniet van de buitenlucht.

Haal buiten naar binnen

Hoewel je in de zomer waarschijnlijk veel tijd in je tuin doorbrengt is dit in de herfst, winter en voorjaar niet zo, of in ieder geval veel minder! Toch wil je natuurlijk optimaal genieten van je tuin. Met een tuinkamer kan je als het ware tóch buiten zitten. En dat terwijl je geen last hebt van de kou, wind, of nattigheid. Zet in de tuinkamer ook wat extra (binnen)planten en het lijkt alsof je de tuin je huis intrekt! 

Luxe houten tuinkamer

Win ruimte

Wanneer je een tuinkamer laat grenzen aan het huis, kun je meestal zo doorlopen naar de woonkamer. Je vergroot zo in principe de oppervlakte van het huis met een fijne extra ruimte. Natuurlijk kun je een tuinkamer ook los van het huis in de tuin laten bouwen. Zo heb je een plekje om je helemaal terug te trekken...

Relatief voordelig

Natuurlijk: een tuinkamer bouw je niet zomaar, maar toch is deze relatief goedkoper dan een uitbouw. Bij een uitbouw komt er veel meer kijken, zoals de hele woonkamer die overhoop ligt, de manier van bouwen, etc. Bij een tuinkamer heb je hier bijna geen last van! Daarnaast scheelt het ook nog eens enorm veel tijd in het bouwproces.

Geïnspireerd geraakt? Neem eens een kijkje bij onze luxe tuinkamersLees ook eens deze blogs door

Footer

Ook een luxe buitenverblijf
laten ontwerpen?

Of samen kijken wat er nog meer mogelijk is? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Inspiratie opdoen?
Neem een kijkje

Wil je meer voorbeelden van onze projecten zien? Bekijk ze allemaal!

Bekijk projecten