Apard Apard Apard
3 redenen om een lichtkoepel in je overkapping of tuinkamer te plaatsen

3 redenen om een lichtkoepel in je overkapping of tuinkamer te plaatsen

Is jouw wens om een heerlijke tuinkamer of luxe overkapping in je tuin te hebben, maar twijfel je omdat je denkt dat er weinig lichtinval is na het plaatsen hiervan? Dan hebben we de ultieme oplossing voor je: het monteren van een lichtkoepel in het dak!

Meer licht

Hoeveel lichtinval je creëert is aan jou: neem je een grote lichtkoepel of een kleintje? Of wens je eerder een lichtstraat? Het kan - afhankelijk van de grootte van het dak natuurlijk - allemaal! Bij Apard bouwen we tuinkamers en overkappingen en houden we rekening met al jouw wensen: zo ook de montage van een lichtkoepel in het dak. 

Meer ruimte

Niet alleen wordt de ruimte of tuin lichter, het zorgt ook voor een optische illusie: de ruimte lijkt namelijk groter wanneer je lichtinval van boven hebt! Een lichtkoepel in het dak zorgt er dus voor dat de ruimte onder je overkapping of tuinkamer ruimer wordt. Dat wil je toch!

Uitstraling

Industrieel, landelijk… Bij Apard houden we ervan. Een lichtkoepel in je dak zorgt voor nóg meer uitstraling: het is niet alleen praktisch, maar ook een stuk mooier. Zo geef je je tuinkamer of overkapping een ‘upgrade’ en krijgt het een luxe sfeer. En dat terwijl je relatief niet veel meer betaalt!

Ben je nu ook op zoek naar een overkapping of tuinkamer op maat gebouwd en zou je graag een lichtkoepel in het dak willen? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden. We komen graag al je wensen tegemoet!

Meer zien? Neem eens een kijkje bij onze projecten!


Lees ook eens deze blogs door

Footer

Ook een luxe buitenverblijf
laten ontwerpen?

Of samen kijken wat er nog meer mogelijk is? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Inspiratie opdoen?
Neem een kijkje

Wil je meer voorbeelden van onze projecten zien? Bekijk ze allemaal!

Bekijk projecten