Houten tuintafel

Tuintafel van hout en staal

Buitenmeubilair

Tuintafel op maat gemaakt

Deze robuuste tuintafel met stalen gekruiste poten is een mooi voorbeeld van de tuinmeubelen van AparD. Het houten tafelblad is vervaardigd in combinatie met een stalen constructie. Ook bij dit project zie je maar weer dat AparD hout en stalen projecten kan realiseren, in dit geval een mooie tuintafel.

Duurzame materialen

De tuintafel is op maat gemaakt voor deze klant. Het is een tafel met zware industriële kruispunten in een matzwarte poedercoat afwerking. Hierdoor is de houten tuintafel zeer goed bestand tegen het klimaat dat wij kennen in Nederland. Het blad van de houten tuintafel is vervaardigd uit planken van Siberisch Larix. Dit is zeer duurzaam materiaal dat weinig onderhoud behoeft. Hierdoor kan de tafel lang mee gaan in combinatie met andere tuinmeubelen.

Heb je naar aanleiding van de foto's vragen of wellicht interesse in een vergelijkbaar buitenmeubel? Wij staan je graag te woord! 

Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook jouw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen