Tuinkantoor op maat

Tuinhuizen

Een tuinkantoor op maat: van alle gemakken voorzien en volop privacy

Voor een klant realiseerden wij een het geheel op maat gemaakt tuinkantoor waar je je in alle rust kunt terugtrekken en geconcentreerd kan werken. Iets waar veel mensen mensen behoefte aan hebben in deze tijd.

Van alle gemakken voorzien
Deze thuiswerkplek in de tuin staat vast aan de bestaande woning en is voorzien van een ruim bureau én verwarming. De twee ramen zorgen voor een fijn uitzicht op de tuin en voor de nodige frisse lucht. Het kantoor is naar eigen wens in te richten met persoonlijke spullen om er een gezellige thuiswerkplek van te maken. Met dit tuinkantoor word je niet gestoord door andere gezinsleden of door huisdieren die naar buiten willen. Bovendien is het de ideale manier om werk en privé te scheiden, en dat terwijl je gewoon thuis bent!

Ons maatwerk heeft een extra lange levensduur door de duurzame materialen die we gebruiken. Hierdoor heb je heel lang plezier van je tuinkantoor. We zorgen er voor dat de houtsoorten die we gebruiken uit duurzame bossen komen en een FSC of PEFC-keurmerk hebben. Wij gebruiken voornamelijk Douglas, eiken en Lariks hout.

Zou een tuinkantoor ook voor jou een goede optie zijn? Informeer naar de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook jouw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen