Tuininrichting

Tuininrichting in Oisterwijk

Buitenmeubilair

Tuininrichting in Oisterwijk

Tijdens dit project heeft AparD de inrichting van een tuin gerealiseerd. Deze tuininrichting is op maat ontworpen en de plaatsing is op locatie gedaan.

De klant was op zoek naar een ontwerp met robuuste materialen dat kon zorgen voor een stoere uitstraling als aanvulling van de huidige tuin. In het ontwerp moesten een buitenkeuken, loungebank, prieel en grote eettafel met bijpassende bank meegenomen worden. 

Nadat de klant akkoord had gegeven om deze tuininrichting te realiseren, is de bouw van deze onderdelen in gang gezet op de werkplaats. Daarbij zijn onderstaande onderdelen meegenomen:

  • Hoekbank (afmetingen: 300x300 cm), uitgevoerd in geschaafd Douglas
  • Op maat gemaakte kussens
  • Op maat gemaakte beschermhoes voor hoekbank

 

Tuinmeubels op maat gemaakt

AparD heeft de tuintafel en bijpassende bank met een stalen, op maat gemaakt frame voorzien van drie lagen poedercoat. Dit voorkomt roestvorming. Tevens zijn deze onderdelen afgewerkt met geschaafde Douglas delen van hoge kwaliteit. 

De buitenkeuken heeft een zwaar Douglas frame. Dit is afgewerkt met Zweedse rabatdelen en Douglas deuren. AparD heeft het betonnen werkblad zelf op maat gemaakt en van een Big Egg voorzien. 

De houtafwerking is deels zwart en deels wit gecoat. Ook is het frame van het prieel opgebouwd uit geschaafde Douglas balken (15 cm). Neem gerust een kijkje in de foto’s van dit project als bron van advies voor jouw tuininrichting.

 

Heb je naar aanleiding van de foto's vragen of wellicht interesse in vergelijkbare tuinmeubels? Neem direct contact met ons op!

Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook jouw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen