Houten tuinbank

Houten tuinbank

Buitenmeubilair

Houten tuinbank op maat?

Handgemaakte tuinbank van hout. Hieronder vindt u verschillende afbeeldingen van deze houten tuinbank. Heeft u naar aanleiding van dit project vragen of interesse, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. AparD realiseert voor iedereen graag een uniek tuinmeubel (zoals deze houten tuinbank) dat bij de wens van de klant past.

 

Onderhoudsarm stalen frame

De houten tuinbank is opgebouwd met een slank, stalen frame. Dit is voorzien van onderhoudsarm Siberisch Lariks. De bijpassende kussens zijn op maat en naar wens van de klant gemaakt. Voor de rugkussens is een zogenaamde plofvulling gebruikt, waardoor dit zacht en comfortabel aanvoelt zodra men er op gaat zitten. Het zitkussen heeft een drie-zonen loungevulling. Dit vormt zich naar het lichaam en is daardoor zeer comfortabel.

 

Meer tuinmeubels op maat?

Voor diverse andere projecten met mooie tuinmeubelen kunt u rustig navigeren op onze website, bijvoorbeeld een mooie houten tuintafel die door AparD is vervaardigd.

Heeft u naar aanleiding van dit project vragen, of wilt u zelf zo een kast in een schuine wand kopen? Neem contact met ons op!

Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook uw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen