wandmeubel op maat

Luxe wandmeubel in Dubbeldam

Binnenmeubilair

Bouwen en plaatsen van een luxe wandmeubel

Recentelijk heb ik een aanvraag ontvangen voor het produceren en plaatsen van een luxe, modern wandmeubel. Dit gebeurde naar aanleiding van het plaatsen van een aantal foto's op Facebook van een ander op maat vervaardigd wandmeubel.

Via het contactformulier van de website benaderde de klant mij met de vraag of het meubel gemaakt kon worden. Hierna heb ik contact opgenomen om een afspraak op locatie te maken. Direct in het eerste gesprek benoemde de klant zijn wensen. Hij was op zoek naar een wandmeubel op maat van 420 cm, te passen in het interieur van zijn woning. Ook gaf de klant aan in welke stijl het meubel gemaakt moest worden. We kwamen tot de conclusie dat dit meubel en strakke en moderne stijl moest uitstralen.

Onder de wensen van de klant vielen de toepassing van greeploze en zelfsluitende lades en de mogelijkheid om de tv in het wandmeubel achter een schuifdeur te plaatsen. Om het meubel af te ronden, moest verlichting worden aangebracht en was het de bedoeling dat een speelse en toch rustige uitstraling goed naar voren kwam in dit project. Vanuit dit uitgangspunt zijn de eerste tekeningen gemaakt en besproken. Hierna is het ontwerp samen met de klant definitief gemaakt.

 

Oplevering van modern wandmeubel met ruimte voor tv

Vervolgens ben ik in de werkplaats het meubel prefab gaan bouwen. Ik heb hiervoor gekozen doordat het op locatie vanwege de afmeting moet worden gemonteerd. Na productie in de werkplaats is het meubel professioneel gespoten en zijn de losse onderdelen naar de klant vervoerd waar ik het heb wandmeubel op maat het opgebouwd. Daarnaast heb ik het voorzien van energiezuinige verlichting en de diverse stopcontacten heb aangesloten. Hierdoor kon de tv in het wandmeubel geplaatst worden in de door de klant gewenste, moderne stijl.

Het meubel is strak tegen het plafond geplaatst waardoor het een prachtig geheel met de woonkamer is.De klant is erg blij met het eindresultaat en heeft intussen een vervolgopdracht gegeven voor het bouwen van twee maatwerkkasten. Onder het schuine dak op zolder en voor het maken van 4 industriële deuren op de slaapkamers.

 

Heeft u naar aanleiding van dit project vragen, of wilt u zelf een moderne wandmeubel kopen? Neem contact met ons op!​

Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook uw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen