kast schuine wand kopen

Kast onder schuin dak

Binnenmeubilair

Kast onder schuine dak op maat

Voor dit project wilde de betreffende klant graag een opbergsysteem op zolder met schuin dak. De wens van de klant was dat de kast onder het schuine dak vrij toegankelijk en stoer moest ogen. Daarom is er in overleg met de klant voor een ontwerp op maat gezorgd: de zogenaamde "doos in nis kast" is hierbij ontworpen voor in de schuine wand. Dit opbergsysteem op zolder is uitgevoerd in Multiplex, waardoor er een stoere uitstraling onder dit schuine dak is te vinden. Heb je een schuine wand en wil je ook een maatwerk kast kopen? Lees gerust verder of vul ons offerteformulier in!

Op locatie geplaatst

De kast onder een schuin dak kon vanwege de grootte van de afmetingen niet in zijn geheel onder de wand op zolder geplaatst worden. AparD heeft de kasten zorgvuldig ingemeten en vervolgens in de werkplaats op maat gebouwd. Vervolgens is het gehele opbergsysteem gedemonteerd en als prefab meubel op locatie gemonteerd en afgewerkt onder het schuine dak op zolder.

Ook zijn er deuren geplaatst van hetzelfde materiaal. Dit zorgt op zolder voor de eensgezindheid waar de klant naar op zoek was. De deuren zijn voorzien van blind gemonteere softclose scharnieren.

Ook een kast in schuine wand kopen?

Heb je naar aanleiding van dit project vragen, of wil je zelf een kast in een schuine wand kopen? Neem contact met ons op!

Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook jouw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen