Houten loungeset

Houten loungeset buiten

Horeca meubilair

Houten loungeset voor buiten

Een houten loungeset, gemaakt voor een buitenterras van een horecaonderneming in Dordrecht. AparD werd benaderd door de eigenaar van Hotel Culinair Bellevue aan het Groothoofd met de vraag om een compleet terras te ontwerpen. Dit buiten terras mocht bovendien worden ingericht met stoere, onderhoudsvriendelijke en comfortabele horeca meubilair in de vorm van een houten loungeset.

Diverse horeca meubels op maat

In het ontwerp heb ik diverse meubelstukken meegenomen:

  • een grote werktafel
  • een tiental banken
  • twee vuurtafels
  • twee vuurzuilen

Nadat het ontwerp was goedgekeurd, hebben wij het horecameubilair op maat vervaardigd voor de klant. De gebruikte materialen zijn Siberisch Larix en diverse gegalvaniseerde stalen onderdelen zoals een grote V-poot voor de werktafel en stalen frames voor de vuurzuilen. Verder zijn de tafels en zuilen voorzien van een RVS vuurtafelbrander met een veiligheidsglas ombouw.

 

Meegeleverde maatwerk kussens bij houten loungeset

De bijgeleverde maatwerkkussens zijn van een uitstekende lounge-kwaliteit en zijn goed bestendig tegen een Hollands regenbui. Om de meubels goed te beschermen tegen de weersinvloeden, heeft AparD voor alle items een maatwerkhoes erbij geleverd.

Heeft u naar aanleiding van deze houten loungeset buiten op het terras van Hotel Culinair Bellevue vragen over onze werkzaamheden? Wij staan u graag te woord!

Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook uw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen