Houten loungeset

Houten loungeset buiten

Horeca meubilair

Houten loungeset voor buiten

Een houten loungeset, gemaakt voor een buitenterras van een horecaonderneming in Dordrecht. AparD werd benaderd door de eigenaar van Hotel Culinair Bellevue aan het Groothoofd met de vraag om een compleet terras te ontwerpen. Dit buitenterras mocht bovendien worden ingericht met stoer, onderhoudsvriendelijk en comfortabel horecameubilair in de vorm van een houten loungeset.

Diverse horeca meubels op maat

In het ontwerp hebben we diverse meubelstukken meegenomen:

  • een grote werktafel
  • een tiental banken
  • twee vuurtafels
  • twee vuurzuilen

Nadat het ontwerp was goedgekeurd, hebben wij het horecameubilair op maat vervaardigd voor de klant. De gebruikte materialen zijn Siberisch Larix en diverse gegalvaniseerde stalen onderdelen zoals een grote V-poot voor de werktafel en stalen frames voor de vuurzuilen. Verder zijn de tafels en zuilen voorzien van een RVS vuurtafelbrander met een ombouw van veiligheidsglas.

 

Meegeleverde maatwerk kussens bij houten loungeset

De bijgeleverde maatwerkkussens zijn van een uitstekende lounge-kwaliteit en zijn goed bestendig tegen een Hollandse regenbui. Om de meubels goed te beschermen tegen de weersinvloeden heeft AparD hier voor alle items een maatwerkhoes bij geleverd.

Heb je naar aanleiding van deze houten loungeset buiten op het terras van Hotel Culinair Bellevue vragen over onze werkzaamheden? Wij staan je graag te woord!

Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook jouw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen