Eiken vat op maat

Eiken vat voor olijfboom

Buitenmeubilair

Eiken vat in Rhoon

Bij een klant in Rhoon, waar AparD diverse projecten heeft gerealiseerd, ontstond een uitdaging: de klant had een olijfboom (circa 15 jaar oud) gekocht voor in zijn voortuin. Hij wilde een eiken vat kopen met een diameter van 150 cm om de olijfboom in te plaatsen. Dit is echter geen standaard afmeting! Toen ontstond het idee dat AparD dit voor de klant zou realiseren.

Dit eiken vat is een typisch en leuk voorbeeld van een uitdaging die ik niet uit de weg ga. De klant ging volledig mee in het idee; we mochten hem opbellen zodra de eiken bak klaar was om te plaatsen. We hebben de bak gemaakt van dezelfde materialen als de eerder gebouwde overkapping en buitenkeuken, zodat het in totaal een mooi geheel zou vormen.

 

AparD, uw specialist in eiken meubelen op maat

Dit eiken meubel is op maat gemaakt met 3 stalen ringen (doorsnede van 150 cm). De bovenste ring van het eiken vat heeft een afdekrand, waardoor het te gebruiken hout een goede bescherming heeft voor weersinvloeden.

Vervolgens zijn de stalen ringen voorzien van een drielaags zwarte poedercoating. Hierdoor is het staal voor een langere periode goed beschermd. Bovendien is het eiken vat voorzien van een prachtige uitstraling.

 

Oud, zwaar eiken vat op maat

Het gebruikte hout komt uit Frankrijk en is gezaagd uit oude, zware eiken boerderijgebinten. Dit hout kan 100 jaar lang mee en heeft een prachtige, doorleefde uitstraling.

 

Wil je ook een dergelijk eiken vat kopen, of wil je meer informatie over meubels op maat laten maken? Bekijk onze homepagina of neem contact met ons op!

Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook jouw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen